Sport

Gareth Bale ar putea ajunge la Tottenham

 Gareth Bale a ajuns în dizgrația suporterilor echipei Real Madrid, în urma banner-ului afișat la Cardiff, după calificarea Tării Galilor la EURO 2020, iar aventura lui pe Santiago Bernabeu pare că se apropie de final.

Cel puțin așa susține fostul președinte al grupării din Madrid, Ramon Calderon, care vede posibilă revenirea galezului la fosta sa echipă, Tottenham, acolo unde a ajuns acum Jose Mourinho, antrenor care a declarat că îl place pe Bale.

„E adevărat că Mourinho îl place pe jucător. A spus-o în 2017, când a încercat să îl aducă la Manchester United, dar Real Madrid a decis să-i extindă contractul. Îmi amintesc că Mourinho a zis că, dacă Bale e la uşă, înspre ieşire, el va de cealaltă parte a uşii, aşa că poate fi o soluţie”, a declarat Ramon Calderon pentru BBC Radio Wales.

Asupra lui Gareth Bale au pornit o avalanșă de critici după ce a apărut în spatele unui banner pe care scria „Ţara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta”, după calificarea naţionalei ţării sale la Euro 2020. Ulterior, prima pagină din publicația Marca a răspuns cu o copertă ironică, dedicată jucătorului galez: „Lipsă de respect. Greşeală. Ingratitudine. În această ordine”.

Gareth Bale a fost transferat de Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată de un club până în acel moment.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.