Actualitate

Geoană: La NATO suntem pregătiţi pentru un posibil al doilea val al pandemiei

geoana

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord este pregătită pentru un posibil al doilea val al pandemiei SARS-CoV-2, a declarat, marţi, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Acesta a transmis un mesaj video pentru cei care participă la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române.

„La NATO suntem pregătiţi pentru un posibil al doilea val al pandemiei şi de aceea am pus la punct şi am agreat un plan pentru a oferi sprijin aliaţilor, partenerilor noştri – un stoc de echipamente medicale, un fond de achiziţii pentru echipamente medicale, pentru a putea să fim pregătiţi în orice clipă pentru o eventuală situaţie mai dificilă.
Principala prioritate aici, la NATO, a fost să fim siguri că această criză sanitară şi criză economică să nu se transforme într-o criză de securitate, că forţele noastre rămân vigilente şi că suntem gata în fiecare moment să apărăm toţi aliaţii, un miliard de cetăţeni, împotriva oricărei ameninţări şi asta facem în fiecare zi şi acest lucru este important”, a afirmat Geoană, într-un mesaj video pentru cei care participă la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, potrivit Agerpres.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.