Social Media

George Burcea, din nou în casa Andreei Bălan, după ce au anunțat separarea

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea vor divorța i-a luat în surprindere pe toți admiratorii lor, aceștia pozând de fiecare dată într-o familie unită și un model pentru orice tineri îndrăgostiți. După ce anul trecut și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar au făcut și cununia civilă, acum cei doi vor divorța în scurt timp, după cum au anunțat aceștia în ultimele zile.

Chiar dacă drumurile lor se vor separa, acest lucru nu va fi niciodată definitiv, pentru că împreună au două fetițe, iar acestea au nevoie de ambii părinți pentru a putea crește frumos. Micuțele vor rămâne cu Andreea Bălan, însă actorul le va vizita din ce în ce mai des, iar acest lucru deja a început să-l facă.

George Burcea a postat în urmă cu puțin timp mai multe filmulețe cu cele două minuni din viața sa, chiar din casa Andreei Bălan, acolo unde a locuit de cinci ani cu soția sa, Andreea Bălan. Relația cu micuțele este foarte apropiată, iar acest lucru se poate observa chiar din imaginile surprinse de pe Instagram.

Actorul a fost acuzat că și-a părăsit familia și că fetele vor avea de suferit, iar acest fapt l-a enervat la culme, dat fiind faptul că în urmă cu doar două zile a răbufnit pe internet printr-un mesaj acid la adresa tuturor celor care îl critică.

”Dacã nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetiții, platouri sau excursii.
– Dacã despre mine care sunt aici, în B, lângã copii, spuneți că i-am abandonat, atunci ce parere aveți de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lăsat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rãu, au intrat în pușcãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneți?”
, a spus actorul pe contul său de Facebook, iar după o zi a șters postarea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.