Actualitate

George Simion: Am vazut în Ucraina politicieni aruncti la tomberon. As arunca câtiva politicieni la tomberon pentru ca fura România si Justitia nu îsi face treaba.

Co-președintele AUR George Simion a fost invitat la o dezbatere marca HotNews, joi, 16 decembrie, unde a răspuns la o serie de întrebări, potrivit omuliber.ro.

Din cauza ultimelor evenimente create de Șoșoacă, George Simion a fost întrebat dacă își asumă responsabiltatea pentru prezența dânsei în Parlamentul României.

„Pe doamna Șoșoacă au votat-o niște români care au și ei dreptul să aibă reprezentanți în Parlamentul României. Cred că soluția în acest moment, la nivel de societate, este dialogul, nu diabolizarea unora și altora”, spune copreședintele AUR.

Acesta a subliniat faptul că în Ucraina unii politicieni au meritat a fi aruncați la tomberon, iar situația pentru cei din Parlamentul României nu ar sta deloc diferit.

„Am văzut în Ucraina politicieni aruncți la tomberon. Dacă aș face asta în România aș fi blamat. Aș arunca câțiva, pentru că fură România și Justiția nu își face treaba”, spune el.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.