Actualitate

George Simion, copresedinte AUR: Guvernul Cîţu va cadea. Nu ne-am aliat cu USR-PLUS, ne-am aliat cu romanii.

Copreşedintele AUR George Simion afirmă că partidul pe care îl conduce nu s-a aliat cu USR-PLUS, ci cu românii şi precizează că Guvernul Cîţu va cădea.
George Simion

Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor…, a scris George Simion, pe Facebook.

Ca să fie toți lămuriți: nu ne-am aliat și nu ne vom alia niciodată nici cu USR. Singura alianță pe care o avem e cu românii, iar românii ne cer să facem cu adevărat opoziție și să scăpăm Țara de Cîțu și toți miniștrii lui. Cine vă zice altceva vrea să îl salveze pe Cîțu., a mai completat liderul AUR.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.