Actualitate

George Simion: Singur nu pot sa le fac fata la astia. Veniti în strada cu noi, veniti toti. Veniti cu oi, capre, vaci sau camioane, ca sa dam cu astia de pamânt.

George Simion i-a chemat pe susţinătorii săi la mitingul pe care îl organizează în Capitală pentru ziua de 27 februarie, în timpul unui LIVE transmis pe Facebook, potrivit declaratiilor sale dintr-o emisiune a lui Victor Ciutacu difuzata la tv.

Veniti cu oi, capre, vaci sau camioane, ca să dăm cu ăştia de pământ
Pe 27 februarie trebuie să ieşim cu toţii în stradă. Românii contra hoţilor. Nu e doar ministrul Energiei care ne-a mărit facturile, sunt mult mai mulţi hoţi. Avem nevoie de voi ca să continuăm lupta cu hoţii.

Pregătiţi-vă cu maşini, care aveţi oi veniţi cu oi, care aveţi capre veniţi cu capre, care aveţi vaci veniţi cu vaci, care aveţi camioane, că sunt mulţi şoferi de camion, veniţi în Bucureşti şi haideţi să dăm cu ăştia de pământ, pentru că nu se mai poate aşa ceva. Nu se mai poate aşa ceva. Pur şi simplu nu se mai poate aşa ceva, a susţinut liderul AUR.

George Simion a mai adăugat că nici Academia şi nici biserica nu s-au dezis de AUR.
Veniţi la miting să fim zeci de mii, sute de mii şi o să vedeţi că nu s-a dezis nici biserica, nici Academia şi că comunicăm şi la nivel internaţional. Singur nu pot să le fac faţă la ăştia. Veniţi în stradă cu noi, veniţi toţi. Pregătiţi-vă, e în ultima duminică din lună, e în 27 februarie. Haideţi la Bucureşti, a fost apelul controversatului politician.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.