Social Media

Gesturi controversate la Ferma! Carmen Negoiță, atrasă de Silviu Țolu. Brigitte Năstase și Emil Rengle s-au sărutat

Seara trecută a fost plină de dezvăluiri la Ferma. Telespectatorii cu siguranță au rămas muți de uimire când au aflat că Silviu Țolu, iubitul tinerel al lui Lili Sandu, a intrat în vizorul unei concurente. Acolo, participanții sunt izolați și apropierile sunt evidente.

Concurenții de la Ferma s-au jucat aseară ‘Adevăr și Provocare’, iar Carmen Negoiță a tras un carton pe care era întrebarea: cu ce persoană de sex opus de la Ferma s-ar culca. Aparent timorată, concurenta nu a vrut să dezvăluie cine este bărbatul, însă Emil Rengle i-a dat puțin curaj, moment în care Carmen Negoiță s-a îndreptat către iubitul lui Lili Sandu, Silviu Țolu.

‘Mi s-a părut încă din prima zi că fermierul nostru șef, Carmen, are o atracție anume pentru Silviu. A ieșit la iveală și acest lucru’, a spus Emil Rengle. Silviu Țolu nu a avut nicio reacție, ba chiar a fost puțin luat prin surprindere de alegerea făcută de colega lui de emisiune.

 

Emil Rengle e atras de Brigitte Năstase
Pentru că a fost momentul adevărului, Emil Rengle a recunoscut că este atras de Brigitte Năstase, iar că aceasta este o femeie foarte sexy, moment în care vedeta a fost puțin deranjată. Mai mult, câștigătorul de la Românii au talent a primit provocarea să sărute o persoană de sex opus, iar acesta ales-o tot pe fosta soție a lui Ilie Năstase, astfel că între Emil Rengle și Brigitte Sfăt a avut loc un sărut la Ferma.

‘Spune-i numele unei persoane de sex opus cu care ai vrea să te culci. O să regret că spun asta. Am avut ocazia să dorm, dar nu pot să spun că nu mi-ar plăcea să mă culc și cu ea. E vorba de Brigitte’, a recunoscut Emil Rengle.

Brigitte Sfăt a reacționat imediat și nu a fost prea încântată de dezvăluirile făcute de colegul ei. ‘M-a supărat Rengle, care a băgat că s-ar culca cu mine. Are vârsta apropiată de fiul. N-aș face așa ceva niciodată. Am avut 4 patru bărbați în 15 ani’, a spus aceasta.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.