miercuri 17 octombrie 2018 7:06 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Gheorghe Chivorchian si-a aflat pedeapsa in dosarul finantarii Politehnicii Timisoara!
Adpres Market

Gheorghe Chivorchian si-a aflat pedeapsa in dosarul finantarii Politehnicii Timisoara!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Verdicte definitive date de Curtea de Apel Timis in dosarul finantarii clubului Politehnica Timisoara din perioada 2008-2011, cand clubul violet era patronat de Marian Iancu.

Inclupatii, printre care se numara si Gheorghe Chivorchian – pe atunci presedinte al clubului – si Constantin Ostaficiuc, fost presedinte al CJ Timis, au fost gasiti vinovati si au primit pedepse de 3 ani cu suspendare, transformate in perioade de supraveghere de trei ani. in plus, acestia nu vor avea voie sa mai ocupe functii publice timp de doi ani dupa expirarea pedepsei.

In prezent presedinte al formatiei Juventus Bucuresti, Chivorchian a fost gasit vinovat pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata si, pe langa pedeapsa cu suspendare, va fi obligat si la plata sumei de 5.050.000 lei, in solidar cu Ostaficiuc Constantin, Nadastean Ioan Petrisor si SC Politehnica Timisoara SA.

Initial, Chivorchian fusese condamnat la trei ani si 10 luni de inchisoare cu executare.

Iata decizia Curtii de Apel Timisoara

„In baza art. 25, 397 C.p.pen., art. 1349 C.civ., art. 1382 C.civ., obliga in solidar inculpatii Ostaficiuc Constantin si Nadastean Ioan Petrisor si partea responsabila civilmente SC Politehnica Timisoara SA, la plata sumei de 9.950.000 lei (cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, din care in solidar cu inculpatul Hrenoschi Razvan pentru suma de 8.450.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu inculpatul Mihut Mircea Marian pentru suma de 3.000.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu inculpatul Cionvica Dan Sabin pentru suma de 6.300.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu inculpatul Chivorchean Haic Gheorghe pentru suma de 5.050.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu inculpatul Negrei Ion pentru suma de 4.500.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu inculpatul Rosca Liviu Ioan pentru suma de 8.050.000 lei(cu accesoriile legale aferente), actualizata la data platii, in solidar cu Borza Petru pentru suma de 1.500.000 lei (cu accesoriile aferente), actualizata la data platii, in solidar cu Pepa Daniela Octavia pentru suma de 1.500.000 lei (cu accesoriile aferente), actualizata la data platii despagubiri civile catre partea civila Consiliul Judetean Timis”, se arata in sentinta magistratilor Curtii de Apel Timisoara.

Sursa: Telekom Sport

The post Gheorghe Chivorchian si-a aflat pedeapsa in dosarul finantarii Politehnicii Timisoara! appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com