Life Style

Ghicim pe palmă: ce poate spune despre dvs linia vieții? Aflați opinia expertului.

Chiromanția este cea mai veche știință, care are mulți susținători, precum și sceptici. Până în prezent, unii oameni de știință explorează palmele, așa cum spun ei, din toate părțile. Ei sunt convinși că putem învăța multe despre o persoană, doar privind cu atenție forma degetelor, a palmelor și liniile de pe ele.

Richard Webster este un autor australian, maestru în hipnoză și specialist în fenomene paranormale. O parte din lucrarea sa este dedicată chiromanției. În cartea sa, ”Ghidul complet al Chiromanției: Secretele citirii”, a studiat linia vieții în detaliu. Autorul identifică 3 tipuri principale ale liniilor de viață și este convins că temperamentul unei persoane poate fi determinat datorită acestor linii.

Sunteți gata să verificați teoria lui Webster cu privire la propria persoană și la cei dragi?

1. Linia de viață formează un semicerc. 

O astfel de persoană este plină de energie și de entuziasm. Nici o dificultate din viață nu-l poate confunda, primește toate loviturile soartei cu ușurință și calm. Acesta este un om mai deschis, care împărtășește în mod liber energie bună cu ceilalți. El este sursa de energie care luminează totul în jur. Oamenii din jur uneori se întreabă cum are suficientă putere și energie pentru tot.

2. Linia vieții este aproape de degetul mare. 

De asemenea, se mai spune că această linie ”îmbrățișează” un deget. O astfel de persoană, dimpotrivă, are puțină energie vitală. Adesea este slab și pasiv, nu are inițiativă. Dificultățile vieții le suportă cu greu, în primul rând cele morale. Orice obstacol îl confundă, îl lipsește de forță și dorința de a face ceva. O astfel de persoană este predispusă la deznădejde completă.

3. Linia de viață nu formează un semicerc și este departe de degetul mare. 

Proprietarul unei astfel de linii deține un echilibru între cele două temperamente enumerate mai sus. Astăzi, el este energic și capabil de orice, iar mâine poate sta acasă o zi întreagă, acuzând toată lumea pentru nedreptate.

Despre ce mai putem afla urmărind liniile palmei? 

Linia – soră 

Dacă linia vieții se învecinează cu o linie mai mică, atunci este ”sora ei”. Aceasta înseamnă că într-o anumită etapă a vieții, persoana are un talisman ce-i stă de gardă sau un înger păzitor. De regulă, la această etapă apar anumite dificultăți în viața persoanei, dar ”linia -soră” este un semn că persoana este protejată.

Linia anxietății 

Ramurile în apropierea liniei vieții este linia de anxietate. Unii oameni au o mulțime de linii foarte mărunte, iar alții în acest loc au o suprafață perfect netedă. După cum ați înțeles deja, aceste linii creează stres și anxietate. Cu cât mai multe linii mărunte există pe palma persoanei, cu atât mai mulți nervi distruși sunt în viața omului. Dacă o parte a liniilor trec după linia de viață, înseamnă că anxietatea a afectat nivelul și calitatea vieții acestei persoane.

Ați verificat deja observațiile lui Webster? Ce a coincis la dvs și cu ce nu sunteți de acord?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.

The post Ghicim pe palmă: ce poate spune despre dvs linia vieții? Aflați opinia expertului. appeared first on Fasingur.


Lasa comentariul tau...