duminică 19 august 2018 9:17 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Gica Popescu a renuntat la functia de consilier: „Refuz sa fiu platit din bani publici”
Adpres Market

Gica Popescu a renuntat la functia de consilier: „Refuz sa fiu platit din bani publici”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Gheorghe Popescu a anuntat ca a cerut sa fie eliberat din functia de consilier de stat in problema organizarii Campionatului European din 2020.

Totusi, fostul mare fotbalist va colabora cu actualul Guvern in calitate de consilier onorific al premierului in domeniile promovarii programelor de sport si sustinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum si in legatura cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

„Marti, am solicitat Primului Ministru eliberarea din functia de consilier de stat si mutarea in cea de consilier onorific in programul care vizeaza organizarea Campionatului European din 2020. Singurul motiv pentru care doresc sa-mi desfasor activitatea din aceasta pozitie este ca proiectul se leaga de pasiunea vietii mele, fotbalul, si refuz sa fiu platit din bani publici pentru contributia mea.

Atat eu, cat si consilierii pe care ii am in echipa mea, vom lucra benevol in cadrul acestui program, pentru ca este o onoare si ne face mare placere. Nu cred ca se poate gasi o motivatie mai mare decat aceea sa lucrezi pentru tara ta la un eveniment de o asemenea anvergura. Pentru a nu lasa loc interpretarilor, mi-am dorit sa va transmit aici pozitia mea oficiala”, a scris Ghorghe Popescu pe Facebook.

The post Gica Popescu a renuntat la functia de consilier: „Refuz sa fiu platit din bani publici” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com