Actualitate

Gigi Becali a făcut un deosebit dar de socru mic. Suma uriașă scrisă pe cecul mirilor

Gigi Becali a trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa lui. A fost în formă de zile mari la nunta fiicei sale, Theodora, cu Mihai Mincu, care a avut loc sâmbătă noapte, la Palatul Snagov, potrivit  transparentnews.ro

Sarea şi piperul evenimentului a fost, însă, atunci când Gigi Becali a cântat. Pentru ca mirii să înceapă cu dreptul în viaţa de cuplu, patronul de la FCSB le-a oferit mirilor suma impresionantă de un milion de euro.

La nuntă au participat peste 700 de invitați care au avut parte de un meniu special de cinci stele.

La nuntă a fost prezent și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă.

Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (Ioan Becali – n.r.) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

Finanţatorul de la FSCB are o adevărată fabrică de bani la clubul pe care-l conduce. Omul de afaceri încasează în jur de patru milioane de euro de euro pe an, doar din sponsorizări, conform spuselor sale. Roș-albaștrii au semnat de curând un nou contract de sponsorizare cu o casă de pariuri.

Acesta va încasa 1.000.000 de euro de la Betano, pentru a le trece numele pe spatele tricoului, iar cei de la City Insurance îi plătesc finanțatorului FCSB 1,5 milioane de euro pe an.

„Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori. Numai de pe tricou iau trei milioane. Un milion de euro de la Betano, ca să le trec numele pe spate. Un milion și jumătate de euro iau de la City Insurance, cei de pe fața tricoului, încă 500.000 de la ceilalți. Plus că mai iau în jur de un milion de la restul”, a afirmat Gigi Becali.

Lucian Ionescu

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.