vineri 21 septembrie 2018 7:29 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Gigi Becali, la Realitatea TV: Mă retrag ca patron FCSB, predau ştafeta nepotului Vasile Geambazi
Adpres Market

Gigi Becali, la Realitatea TV: Mă retrag ca patron FCSB, predau ştafeta nepotului Vasile Geambazi

AdpresFM - Radio Online Stations  

Gigi Becali
Gigi Becali

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.


Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al “generaţiei de aur”, a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

Ca urmare a acestor lucruri, Gigi Becali, care l-a spirjinit pe Ionuţ Lupescu, a găsit o metodă de protest: vrea să se retragă din prim-planul fotbalului. Gigi Becali l-a lăsat pe nepotul Vasile Geambazi să conducă clubul FCSB

“Am trimis o adresă la clubul FCSB şi am spus că nu vreau să fac parte dintr-o asociaţie condusă de acest om, Burleanu, care ne-a sfidat prea mult. O să tragem un semnal de alarmă, eu mă retrag ca finanţator, predau familiei mele ştafeta, nepotului meu Vasile Geambazi. Nu mai sunt persoană oficială a clubului Steaua. Familia mea conduce, nu vreau să fiu condus de Burleanu”, a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com