Sport

Gimnasta Roxana Popa va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice din 2020

 Gimnasta Roxana Popa (22 de ani) a anunțat că va reprezenta Spania la Jocurile Olimpice din 2020, chiar dacă este născută la Constanța. Sportiva se află de 16 ani în Spania, unde a ajuns să fie comparată cu Nadia Comăneci.

Roxana Popa a ajuns la vârsta de 6 ani în Spania, unde a câștigat rând pe rând majoritatea competițiilor de juniori. Până când a primit cetățenia spaniolă, Roxana nu avea voie să urce pe podium la turneele interne. Între timp a devenit o sportivă de mare perspectivă pentru gimnastica iberică, iar jurnaliștii de la Marca o compară cu Nadia Comăneci.

Familia Roxanei a decis să părăsească România în urmă cu 16 ani, iar pariul se pare că a fost unul câștigător. România își trece în cont încă un campion pierdut prea ușor, așa cum s-a întâmplat și cu Bianca Andreescu.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.