Sport

Gimnastele din România au câștigat 14 medalii. Colind inedit cu medaliile care ne readuc unde ne e locul

gimnastele

România a câștigat 14 medalii la Campionatul European de gimnastică feminină, dintre care 8 sunt de aur. Această victorie marchează un nou record al țării la junioare și senioare: aur la toate probele la un Campionat European. Rezultatele excepționale marchează și faptul ca România a cucerit, după 28 de ani, aurul pe echipe la junioare. iformează DIGI24.ro.

După victoria memorabilă, lotul de gimnaste s-a întors gata de colind cu aurul meritat pe piept. Felicitări învingătoarelor care readuc România acolo unde îi este locul. Gimnastica, de orice tip, artistică sau sportivă, a fost cea ne-a reprezentat în lume ca un strălucit ambasador. Cândva, când spuneai România, spuneai gimnastică. Renumele începuse să se șteargă și să rămână o veche legendă. Iată că  prin munca și talentul lor aceste fete fac lumea, nu doar a sportului, să vorbească admirativ despre noi.

AMPress

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.