Actualitate

Gorj: Primăria Motru a plătit aproximativ 420.000 lei pentru bursele elevilor

Primăria municipiului Motru a plătit aproximativ 420.000 lei pentru plata burselor elevilor aferente anilor şcolari 2017-2018 şi 2018-2019, se arată, marţi, într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit sursei citate, Primăria a achitat integral sumele, în conformitate cu solicitările directorilor unităţilor de învăţământ de pe raza municipiului.

„417.000 de lei a virat Primăria Municipiului Motru pentru plata burselor ce se vor acorda elevilor care urmează cursurile unităţilor şcolare de pe raza localităţii. Bursele sunt aferente anilor şcolari 2017-2018 şi 2018-2019. Plata burselor către elevi se face în această săptămână, iar cuantumul acestora, stabilit prin hotărâre de Consiliu Local, este de 100 de lei/lună – bursa de performanţă, bursa de merit – 30 lei/lună, bursa de studiu -30 lei/lună şi bursa socială – 30 lei/lună”, se arată în comunicatul de presă.

Reprezentanţii Primăriei Motru au mai precizat că mai mulţi părinţi au sesizat, în cursul zilei de marţi, că elevii nu au primit bursele şcolare în întregime.

„Astăzi, mai mulţi părinţi ai elevilor de la Colegiul Naţional ‘George Coşbuc’ au sesizat că elevii nu au primit bursele în întregime, iar Primăria a demarat verificări. Dacă se confirmă informaţiile, iar conducerea unităţii de învăţământ nu a calculat corect sumele necesare, Primăria municipiului Motru va completa sumele astfel încât elevii să nu fie afectaţi şi să beneficieze de cuantumul integral al burselor”, au precizat reprezentanţii Primăriei Motru.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.