Actualitate

Gravida a făcut amor în a șaptea lună de sarcină!

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, avea o sarcină avansată, era chiar în luna a șaptea de sarcină, ea a făcut dragoste fără să se gândească la consecințele pe care acțiunea ei o va avea asupra copilului.

Abia a doua zi a stat puțin și abia atunci a cugetat, s-a speriat de fapta sa și a mers rapid la medic.

Dar se pare că răspunsul acestuia a lăsat-o mască, scrie antena3.ro: ,,Nu e tocmai bine ce ați făcut”.

Bineînțeles că, în acel moment, femeia s-a îngrijorat, începuse să transpire vizibil și a întrebat dacă bebelușul a fost afectat.

Dar medicul a văzut că gluma lui i-ar putea dăuna, așa că a liniștit-o spunându-i adevărul. I-a răspuns că, de fapt, gluma lui îi poate dăuna mai mult copilului decât ceea ce făcuse ea cu o noapte în urmă în dormitor. Râzând, doctorul a mai spus că nu doar ea s-a simțit bine în acea noapte noapte, ci și bebelușul.

Tânăra s-a simțit jignită și luată peste picior, era vizibil supărată, așa că medicul a trebuit să se explice încă o dată: „Bebelușul simte aceeași euforie ca și tine. Ba chiar prin eliberarea endorfinelor îl faci să se simtă ca atunci când ești fericită mâncând ciocolată”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.