Actualitate

Grenade defensive, găsite la Sinaia în clădirea fostului cinematograf Perla…

Luni 19.07.2021 în interiorul Postului de Comandă din clădirea fostului cinematograf Perla au fost descoperite mai multe grenade defensive a spus Marian Panait ,city managerul staţiuni.

Din spusele acestuia reiese faptul că cele zece grenade datând din cel de-Al Doilea Război Mondial au fost descoperite în timpul lucrărilor de igienizare a clădiri care va fi predat proprietarului care a revendicat imobilul.

„S-a acţionat protocolul de ridicare şi neutralizare sub comanda Serviciului de Protecţie Civilă a Primăriei Sinaia. ISU Prahova, prin Serviciul Pirotehnic, a finalizat acţiunea. Poliţia Sinaia şi Poliţia Locală Sinaia au asigurat prompt perimetrul încât acţiunea a avut parte de un climat de normalitate în rândul populaţiei”, a precizat Marian Panait.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.