Anchete

O adolescentă, luată din stradă la ocazie, încuiată în mașină și abuzata.

Clipe de coșmar pentru o tânără în vârstă de 17 ani, dintr-o localitate din Iași. În timp ce aștepta o mașină de ocazie pentru a ajunge la Iași, a fost abordată de un tânăr. Crezând că individul este de bună credință și o va duce în locul dorit, tânăra a urcat în mașină. Habar nu avea că acea zi va fi cea mai neagră din viața sa.

Tânărul a condus pe un drum lăturalnic, a blocat mașina, iar, mai apoi, a încercat să o violeze. Nu a reușit să aibă un contact sexual normal, dar și-a folosit degetele pentru a-și satisface poftele nebune

O situație incredibilă, ce amintește de cazul Caracal, s-a petrecut zilele trecute la Iași! O adolescentă de 17 ani, din Iași, a trecut poate prin cea mai neagră zi a vieții sale. Copila, a cărei identitate o vom proteja, este de loc din comuna ieșeană Ciortești. Pe data de 10 mai 2021, aceasta a ieșit din casă, pentru a pleca spre Vaslui, unde învață.

De regulă, puștoaica de 17 ani mergea cu microbuzul, dar, în acea dimineață, șoferul nu a oprit să o ia. Nu a trecut mult timp și, lângă ea, a oprit un tânăr care i-a spus că o va duce la Vaslui. Copila a crezut că bărbatul este de bună credință și a urcat în mașină, vrând să ajungă la liceul unde învăța. Nu a fost însă așa!

Odată ce fata a urcat în mașină, individul a condus spre un drum lăturalnic, a oprit mașina și a încercat să o violeze. Din spusele fetei, acesta nu a reușit, însă i-a introdus degete în vagin. După minute întregi de coșmar, tânăra a reușit să coboare din mașina individului.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.