Social Media

Grupa de sânge îți arată la ce BOLI ești predispus. Semnele care îți pot salva viața

Grupa de sânge îți arată la ce BOLI ești predispus. Semnele care îți pot salva viața
Grupa de sânge îți arată la ce BOLI ești predispus. Semnele care îți pot salva viața

Grupele sanguine, spun medicii, și sistemul imunitar sunt corelate. Practic, ele se influențează reciproc. Cu alte cuvinte, grupele sanguine sunt elemente de bază ale sistemului nostru imunitar. Este indicat să cunoști caracteristicile hematolologice ale fiecărei grupe de sânge pentru a influența creșterea imunității.


Grupa 0

Persoanele cu această grupă au anumite sensibilități la alergeni și predispoziții pentru afecțiuni precum astm, hipotiroidism, dar și afecțiuni ale sistemului digestiv, din cauza acidității gastrice crescute, scrie doctorulzilei.ro.

Grupa A

Persoanele care au această grupă sanguină sunt vulnerabile în fața infecțiilor respiratorii. De asemenea, sunt predispuse riscului de a dezvolta boli cardiovasculare, diabet zaharat sau anumite tipuri de cancer.

Grupa B

Aceste persoane au predispoziție spre boli legate de vezica urinară, alergii alimentare, boli cardiovasculare, dar și boli inflamatorii.

Grupa AB

Persoanele cu această grupă nu sunt predispuse la alergii sau la boli cardiovasculare. În cazul acestor persoane a fost observată o incidență crescută a cancerului la stomac.

Preluare realitatea.net


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.