Actualitate

Guvern: Ajutor umanitar pentru persoanele afectate de incendiul din Miercurea Ciuc

citu premier

 

Premierul Florin Cîțu a dispus distribuirea de alimente și alte bunuri necesare familiilor sinistrate în urma incendiului din data de 7 ianuarie, din Miercurea Ciuc, informeză un comunicat al Guvernului.

„Produsele acordate ca ajutor umanitar de urgență constau în alimente (ulei, zahăr, făină, conserve) și materiale de strictă necesitate (paturi, saltele, pături, saci de dormit etc.), sunt în valoare de peste 300.000 de lei și au fost scoase din rezervele de stat.
Decizia prim-ministrului va fi transpusă printr-o Hotărâre ce urmează să fie aprobată de Guvern”, arată comunicatul citat.

Un incendiu violent a izbucnit în Miercurea Ciuc, joi, 7 ianuarie, în urma căruia peste 250 persoane au rămas fără locuințe.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.