Actualitate

Guvernul poate decide azi prelungirea cu o lună a stării de alertă

guv

 

Situația din ce în ce mai alarmantă prin apariție de noi focare pandemice și mențnerea sus a îmbolnăvirilor și deceselor, va determina Guvernul  în sedința de azi să prelungească starea de alertă. Iată ce a declarat premierul Ludovic Orban în deschiderea ședinței:

„Pe ordinea de zi va figura ca punct important al şedinţei de guvern: Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă. Ieri am avut reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă prin care am hotărât să propunem Guvernului prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile şi, de asemenea, să completăm hotărârea de guvern şi cele trei anexe ale Hotărârii de Guvern privind starea de alertă cu câteva măsuri suplimentare, care au fost prezentate deja după reuniunea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc ieri”, a spus premierul, la începutul ședinţei de Guvern.

D. Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.