Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Guvernul stă pe un butoi cu pulbere! Anunţul USR-PLUS aruncă ţara într-o criză politică fără precedent

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a detonat bomba politică a acestor zile: a insinuat că USR-PLUS s-ar putea retrage de la guvernare, din cauza tensiunilor din coaliţie.

Reprezentantul Guvernului este sceptic că se vor rezolva neînțelegerile din coaliție pe tema justiției.

„Cuiul lui Pepelea este că noi vrem să desființăm Secția Specială și UDMR nu vrea”, a spus ministrul USR PLUS. Întrebat dacă se vor rezolva în cele din urmă aceste neînțelegeri, ministrul a spus franc: „Eu nu cred”.

Scenariul în care vor ieşi din Guvern
Ghinea a amenințat că dacă după alegerile din PNL, care vor avea loc la Congresul din 25 septembrie, se va renegocia împărțirea ministerelor, atunci USR PLUS va ieși de la guvernare.

„Mesajul meu este foarte clar şi răspicat, nu se pune problema de o schimbare a portofoliilor, după Congresul PNL. Dacă aşa se pune problema, atunci plecăm”, a a afirmat Cristian Ghinea, aflat la Timișoara.

Întrebat dacă în aceste condiții coaliția va mai exista,
Cristian Ghinea a răspuns că la un moment dat, USR PLUS va trebui să aibă o analiză detaliată.

„O s-o facem, avem Comitet Politic pe 28 august, de pildă. Vicepremierul Barna va trebui să prezinte un fel de raport de progres al ce-am făcut la guvernare”, a detaliat el.

Miniştrii USR-PLUS, disciplinaţi
Cristian Ghinea a subliniat că USR PLUS este un partener „surprinzător de disciplinat” în coaliție, care nu răspunde decât în fața unor „agresiuni verbale din partea partenerilor”.

„Am fost destul de disciplinați, adică și eu, și Stelian Ion răspundem atunci când suntem supuși efectiv unor agresiuni verbale din partea partenerilor. Altfel, ne vedem de treabă, suntem focusați pe ce avem de livrat, nu stăm toată ziua în declarații și așa mai departe.

Și din partea partidului, din nou, cred că toată lumea este surprinsă de disciplina – în afară de un deputat care face știri cum atacă premierul – restul, parlamentarii noștri, sunt focusați pe ce avem de livrat, miniștrii la fel. Cred că este o surpriză pentru toată lumea ce disciplinați suntem la guvernare”, a insistat Cristian Ghinea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.