miercuri 17 octombrie 2018 11:19 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Hagi sare la gâtul lui Dragnea: „Regele“ a făcut o criză de nervi, după ultimele declaraţii făcute de liderul PSD
Adpres Market

Hagi sare la gâtul lui Dragnea: „Regele“ a făcut o criză de nervi, după ultimele declaraţii făcute de liderul PSD

AdpresFM - Radio Online Stations  

În general, Gheorghe Hagi e un om care a stat departe de lumea politicii. Acum însă, a cedat, după ce a auzit planurile expuse de preşedintele Camerei Duptaţilor.

Gheroghe Hagi s-a plâns, de mai multe ori în ultimii ani, că atunci când şi-a făcut academia de fotbal, a fost nevoit să meargă la Ovidiu, acolo unde a făcut o bază de cinci stele „pe câmp“.

Fostul căpitan al naţionalei a subliniat că s-a ajuns la această variantă, întrucât n-a primit sprijin din partea autorităţilor locale la Constanţa. Acum, o declaraţie făcută de Liviu Dragnea i-a adus aminte „Regelui“ de dificultăţile cu care s-a confruntat, atunci când a intrat în fotbal din postura de finanţator.

Concret, Dragnea a spus că în România avem nevoie de cât mai multe stadioane noi, nominalizând şi câteva oraşe în care fotbalul e, totuşi, „mort“. „Focşaniul are nevoie de un stadion. Şi nu e un caz singular, e un program de reabilitare şi modernizare a stadioanelor existente, unde va fi cazul vom vorbi despre stadioane noi şi, de asemenea, un program de realizare a câtorva sute de stadioane cu gazon artificial mici, medii şi mari, parte din programul nostru complex de dezvoltare a sportului de masă şi a celui de performanţă“, a afirmat şeful PSD.

Auzind aceste vorbe, Hagi a făcut o criză de nervi la conferinţa pe care a susţinut-o, astăzi, după cum a informat prosport.ro. „Poate auzim că se face un stadion şi la Constanţa! Se fac stadioane în toată ţara! Aud că se fac şi prin cine ştie ce comune, numai la Constanţa nu se poate. Nu se poate!“, a tunat „Regele“.

Reacţia lui Hagi e justificată, în condiţiile în care Stadionul „Farul“ a ajuns o ruină, după ce „marinarii“ au retrogradat din Liga I şi au dat faliment. Iar asta în condiţiile în care, până acum câţiva ani, arena „Farul“ găzduia chiar meciurile naţionalei, aici venind şi celebra victorie cu Olanda, scor 1-0, cea care a trimis prima reprezentativă la Euro 2008.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com