marți 25 septembrie 2018 3:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / HALUCINANT! Ce spune un milionar din UNPR, despre Gigină | „Ăsta unde era cu gândul când a căzut în groapă? Toţi murim la un moment dat“
Adpres Market
646x4045

HALUCINANT! Ce spune un milionar din UNPR, despre Gigină | „Ăsta unde era cu gândul când a căzut în groapă? Toţi murim la un moment dat“

AdpresFM - Radio Online Stations  
646x404Deputatul UNPR de Timiş Ion Răducanu, vicepreşedintele al partidului la nivel naţional şi vicepreşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, a reacţionat, într-un comentariu pe Facebook, la adresa celor care solicită demisia lui Oprea. Deputatul de Timiş a declarat mai apoi, pentru „Adevărul”, ce l-a determinat să reacţioneze, dar şi care e opinia lui despre moartea poliţistului.

„Nu pot să asist la o manipulare politică. Sunt sătul de manipulările politice din ţara asta. Eu nu cred că un vicepremier al acestei ţări trebuie să-şi dea demisia pentru că un ofiţer, pentru care transmit condoleanţe familiei şi sunt alături de ea…Un ofiţer….un subofiţer sau ce era, şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului. E vinovat ăla care nu a astupat groapa, e vinovat ăla de la primărie care nu l-a verificat. E vinovată Poliţia Rutieră care nu a coordonat activitatea. Nu ştim ce-au făcut că deocamdată nu putem vorbi, cât timp este o anchetă în curs. Dar să îl ataci pe Oprea ca să îl elimini pentru că stă la mijlocul acestei instabilităţi politice, de la madam Gheorghiu şi până la ultimul, cu ziarişti plătiţi, cu oameni plătiţi, postaci pe Facebook. Eu nu pot să tolerez infamii de genul acesta”, a spus Răducanu, care a ţinut să precizeze că nu i-a dat nimeni ordin să reacţioneze.
„Un demnitar de rangul lui Oprea nu poate să se tamponeze în intersecţie”
Vicepreşedintele UNPR a mai spus că „oamenii normali scriu pe Facebook ce trebuie să scrie”, iar „dacă 20, 50, 100.000 nu sunt de acord cu Oprea, nu înseamnă că cealaltă sută de mii nu contează”. „Mie nu îmi spune nimeni dacă Oprea e bun. Să facă un sondaj de opinie în rândul miliţienilor, în rândul poliţiştilor, şi să vadă ce părere ai ei de ministrul lor. Pe mine nu mă interesează şmecheriile unora care vreau să îl dea jos pe Oprea acum. Nu o să îl dea jos. Să ia puterea prin alegeri”, a declarat Răducanu.

Intrebat cum vede dreptul vicepremierului Oprea de a avea sau nu avea o coloana oficiala, deputatul Raducanu a explicat: „Nu facea parte din coloana (n.r. – politistul). Coloana e una. Coloana inseamna cum e la presedinte un antemergator, un postergator, motociclete pe lateral. Oprea circula cu o singura masina. Nu e nicio coloana, iar Politia Rutiera este obligata sa asigure intersectiile pentru ca un demnitar de rangul lui Oprea nu poate sa se tamponeze in intersectie cu alta masina. Nu facea parte din coloana lui Oprea. Facea parte din echipa stabilita sa deschida, sa asigure securitatea in intersectie”.

„Vicepremierul cu probleme de securitate nationala, care coordoneaza institutiile de securitate nationala, care detine informatii si este implicat in activitatile de securitate nationala nu poate sa fie neasigurat din punct de vedere al sigurantei circulatiei. Sa intrebe IGP-ul, pe seful Politiei Circulatiei, pe seful Politiei Capitalei. Asta e culmea. Te duci pe strada, esti in echipa lu’ asta si iti cade o piatra in cap. Asa si cu groapa. E vinovat ala care a facut groapa. Si asta care a circulat era cu gandul la serviciu sau unde era cu gandul de a cazut in groapa? Dumneata poti sa cazi in groapa mergand cu masina pe strada? Poti sa cazi daca nu esti atent”, a mai declarat Ion Raducanu.

Citiți articolul integral pe adevarul.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com