Sport

Handbalista de la CSM București, Iulia Curea, și-a anunțat retragerea

– Iulia Curea a anunțat, miercuri, că este foarte posibil ca anul următor să se retragă din activitatea sportivă.

”Cred că va fi ultimul meu an, la anul probabil mă voi retrage de pe terenul de handbal, de pe parchet, ca şi jucătoare. Îmi doresc să rămân în club, îmi doresc să rămân alături de echipă, îmi doresc să rămân în continuare să pot transmite informaţiile pe care le deţin şi de care avem nevoie, de care o echipă are nevoie”, a declarat Curea la Zoom Sport.

”Mie îmi place să trăiesc în moment, să fac tot ce pot acum, în momentul de faţă, să mă gândesc că totuşi mai am câteva luni. E un sezon destul de greu şi îmi doresc din tot sufletul să ajungem la Final Four. Am timp să mă gândesc după, deci nu am o presiune pe ce voi face după. Sunt deschisă şi accept orice provocare”, a mai spus handbalista.

Iulia Curea, aripa stângă a echipei CSM București, a mai evoluat, în trecut, și pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea a adunat 88 de prezențe la naționala României, pentru care a marcat 213 goluri.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.