luni 24 septembrie 2018 10:27 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / HAOS în taberele de refugiați din Germania | SCANDAL de proporții dupa ce un tanar de 25 de ani a rupt cateva pagini dintr-un Coran si le-a aruncat la WC! PRIVIȚI IMAGINILE!
Adpres Market
refugiati-camin

HAOS în taberele de refugiați din Germania | SCANDAL de proporții dupa ce un tanar de 25 de ani a rupt cateva pagini dintr-un Coran si le-a aruncat la WC! PRIVIȚI IMAGINILE!

AdpresFM - Radio Online Stations  

refugiati caminȘeful Uniunii Politistilor Germani, Rainer Wendt, trage un puternic semnal de alarma fata de ce se intampla in taberele de refugiati din tara. El spune ca politistii se confrunta cu probleme serioase.

„Avem de a face cu violente intre refugiati de saptamani, de luni de zile. Acestia sunt impartiti in grupuri, in functie de etnie, de religie sau de de clan, si se lupta intre ei cu cutite sau cu arme pe care si le-au confectionat singuri. Sunt batai pentru suprematie, motivate de diferende politice sau religioase”, a spus Rainer Wendt pentru pnp.de.

„Aceste grupuri se bat noaptea, cand cei care ii aplaudau la sosirea in gara de la Munchen isi fac somnul, insa politia trebuie sa fie treaza si sa stea la mijloc. In taberele de refugiati s-au creat structuri dure de criminalitate”, a punctat Wendt.

El a cerut ca femeile si crestinii sa fie pusi sub „protectie speciala”, acestea fiind categoriile cele mai atacate in tabere. El a mentionat ca violentele cele mai serioase au loc in grupurile de musulmani.

„Se bat sunitii cu siitii. Fiecare incearca sa-si impuna regulile. Crestinii sunt cei mai opresati, li se impune sa se supuna Sharia. Femeiele sunt fortate sa se acopere. Barbatii sunt obligati sa se roage. Islamistii doresc sa-i faca pe ceilalti sa se supuna valorilor si regulilor lor”, a mai spus seful Uniunii Politistilor Germani.

Scandalul a avut loc, dupa ce un tanar de 25 de ani ar fi rupt cateva pagini dintr-un Coran si le-a aruncat la WC. Zeci de camere au fost distruse, iar refugiatii au folosit bate si tevi pentru a-si regla conturile intre ei.

sursa: napocanews.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com