Actualitate

Haos pe Aeroportul Otopeni. Avioane avariate din cauza furtunii

Furtuna care a lovit în această după-amiază zona Capitalei a făcut ravagii. Efectele furtunii au fost resimţite şi pe Aeroportul Otopeni, unde două avioane au fost avariate, bucăţi din acoperş au fost smulse şi mai mulţi stâlpi din instalația cu lumini pentru ghidarea avioanelor au fost dărâmați de vânt, potrivit transparentnews.ro

Haos pe Aeroportul Otopeni Avioane avariate

Din cauza traveselor ornamentale care au fost luate de vânt și au căzut pe autobuze, pasagerii au fost nevoiți să aștepte pe pistă preluarea.

De asemenea, un Airbus A321 Wizz Air și un A320 Air France au fost avariate, primul de o scară mobilă iar celălalt de bucăți desprinse de pe acoperiș.

Scara mobilă folosită pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor a fost împinsă de vânt și a lovit un Boeing 737 al companiei TAROM.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.