Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Hollywood in Doliu: Celebrul actor Art Metrano, in varsta de 84 de ani din Academia de poliție, a murit astazi.

În ultima vreme, tot mai multe persoane au plecat din această lume și au lăsat în urma lor o mulțime de opere, dar și lacrimi și regrete. Astăzi mai primim o veste extrem de grea, după ce deja am primit destule vești rele: a murit celebrul actor din Academia de poliție, Art Metrano.

A murit Art Metrano

Art Metrano a fost unul dintre cei mai cunoscuți actori ai acestor vremuri. Se știa că în ultima vreme a avut mai multe probleme de sănătate care au venit odată cu vârsta, dar nimeni nu se aștepta că va pleca așa repede din această lume.

Marele actor din „Academia de poliție” a murit la vârsta de 84 de ani. Se afla în locuința sa în momentul în care a murit și se afla în prezența familiei, care acum nu a dat declarații din cauza evenimentului tragic care i-a afectat. Medicii care se ocupau de evoluția lui și au analizat și decesul spun că a murit din cauze naturale. Fiul acestuia a confirmat decesul pentru Hollywood Reporte, fără a face prea multe declarații.

Familia spune că Art Metrano și-ar dori să rămână viu în amintirea tuturor și ca toată lumea să se bucure de realizările lui din timpul vieții, să nu ia în seamă faptul că nu mai este printre noi. Familia va continua să publice informații despre el, filmulețe și să ajute publicul să nu îl uite.

Art și-ar dori ca toți prietenii și familia sa să zâmbească în continuare atunci când se gândesc la el și să râdă și să continue să celebreze viața”, a fost mesajul transmis de familia actorului după decesul acestuia.

Evoluția lui Art Metrano

Artn Metrano a intrat în lumea filmului încă de tânăr și a evoluat rapid. El a devenit cunoscut pentru numeroasele sale apariții în stand-up şi mai ales pentru rolul căpitanului de poliţie Ernie Mauser din seria “Academia de Poliţie”. A fost un real succes pentru el, dar și pentru ceilalți colegi, care și ei au devenit cunoscuți în urma acestei producții.

Pe lângă rolurile cele două părți ale “Academiei de Poliţie” (1985 şi 1986), Art Metrano a mai jucat şi în “Joanie Loves Chachi” (1982), dar  apărut și în unele episoade ale celor mai cunoscute seriale precum “All in the Family”, “Bewitched”, “Starsky and Hutch” sau “Mob Squad”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.