Horoscop

Horoscop 19 ianuarie 2019. Zodia care câștigă bani în weekend! Astrele o favorizează

Horoscopul din 19 ianuarie vă recomandă să profitați de contextul astral favorabil multor nativi. În ce prievște banii, o zodie de aer este favorizată, în principal de astre. Ce anunță horoscopul zilei pentru zodii în prima zi din weekend.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Berbec

Ai spor și succes în treburile gospodărești. Sunt zile favorabile curățeniilor generale, reparațiilor curente sau reamenajarilor interioare. Dialogurile cu membrii familiei pot ajunge la un consens favorabil pentru toată lumea. Pot intră în discuție cumpărarea sau vinderea unor bunuri patrimoniale. Momente excelente de a depăna amintiri și de a lămuri chestiuni vechi.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Taur

Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil întâlnirilor cu prietenii apropiați sau excursiilor. Gândirea și comunicarea sunt la cote înalte, dar ferește-te de a vorbi prea mult.. Nemulțumirile pot veni de la bani sau din relațiile cu șefii. Cheltuie strictul necesar, evită împrumuturile și fii cât mai discret în relațiile cu cei din jur.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Gemeni

Se pare că îți vin bani weekend-ul acesta, în special din muncă desfășurată la un loc de muncă. Sau măcar primești vești bune în acest sens. Oricum, totul se învârte în jurul câștigurilor și favorurilor imediate. Cum energia vitală este fluctuantă și stările tale de spirit vor fi la fel. Evită eforturile prelungite, alimentează-te corect și odihnește-te mai m

Horoscop 19 ianuarie 2019 Rac

Beneficiezi de multă energie la finalul acestei săptămâni. Ai farmec, intuiție, dar și multă emotivitate. Întoarce-ți privirea și eforturile doar către ține și lasă deoparte problemele celorlalți. Starea de spirit se poate schimbă brusc și fără explicație, însă cu puțin efort vei reuși să te echilibrezi. Evită tendința de a-ți risipi energia în acțiuni și relații superficiale!

Horoscop 19 ianuarie 2019 Leu

Ești foarte retras în aceste zile. Oboseală acumulată își va spune cuvântul, de aceea fii prudent și odihnește-te mai mult. Se pot accentuă afecțiunile legate de aparatul respirator și ficat. Schimbă-ți regimul alimentar, hidratează-te suficient și stai mai mult în natură. Revelațiile din acest weekend sunt importante și ar fi bine să le notezi.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Fecioară

Prietenii și protectorii te înconjoară cu mult drag la finalul acestei săptămâni. Sunt favorizate întâlnirile, dialogurile, dar mai ales schimbul de informații prețioase legate de asociații, organizații sau grupări sociale ale căror scopuri intră în sferă ta de interes. Tentația aderării neconditonate la toate acestea este la cote mari. Fii prudent și evită să îți dai acordul prea repede.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Balanță

Ești chemat la rampă în acest weekend. S-ar putea să participi la evenimente sociale, care să te te pună în centrul atenției. Ochii și urechile celorlalți vor fi orientate către ține. Este o ocazie favorabilă de a te pune în valoare, de a-ți consolida imaginea și statutul social. Emotivitatea este accentuată și te poate luă ușor vălul. Vorbește strict, direct și la obiect.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Scorpion

Spectacolele de teatru, vizitarea muzeelor, expozițiilor de orice fel sau vizionarea unor filme bune sunt temele propuse de astre pentru ține. Sufletul tău are nevoie de rafinare, detașare de cotidian și mai ales are nevoie de hrană spirituală. Sunt momente bune pentru meditații în locuri sfinte și pentru abordarea subiectelor legate de spiritualitate.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Săgetător

Ești preocupat de bani la sfârșitul acestei săptămâni. În special banii, bunurile și câștigurile altora îți atrag atenția. Se pare că te afli într-o perioadă favorabilă beneficiilor de la alții. Ai putea fi tentat să cheltuiești mai mult sau să te asociezi în afaceri sau investiții. Se recomanda prudența, deoarece acum ești condus mai mult de emoții și mai puțin de rațiune.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Capricorn

Weekend-ul acesta este nevoie să te ocupi îndeaproape de partenerul de viață. Sunt posibile neînțelegeri și certuri destul de serioase, de aceea fii prudent și ia aminte la ce ți se reproșează. Se pare că ți-ai neglijat mult această relație și acum este un fel de scadență. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a-ți analiză colaborarile și proiectele în care ești implicat sau vrei să te implici.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Vărsător

Treburile de rutină sau cele de la serviciu îți captează atenția și eforturile la finalul acestei săptămâni. Relațiile colegiale sunt disonanțe și bine ar fi să te detașezi de ceilalți și să-ți vezi doar de ale tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator și secundar pe ficat. Organismul este destul de obosit, așa încât alternează orele de odihnă cu cele de muncă.

Horoscop 19 ianuarie 2019 Pești

Se anunța cântec, joc și voie bună în acest weekend. Veselia este la cote înalte și la fel și cheful de aventuri. Relațiile sentimentale pot cunoaște suișuri și coborâșuri, însă până la urmă vei reuși să depășești momentele neplăcute cu puțin efort. Emoțiile se vor face simțite din plin, așa încât echilibrează-ți mai întâi stările interioare și apoi îndreaptă-ți atenția și către ceilalți.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.