sâmbătă 22 septembrie 2018 9:53 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / HOROSCOP 20 februarie 2018. Este ziua marilor decizii! Aveți grijă ce alegeți: iubirea sau cariera
Adpres Market

HOROSCOP 20 februarie 2018. Este ziua marilor decizii! Aveți grijă ce alegeți: iubirea sau cariera

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscopul zilei de 20 februarie 2018 aduce vești bune pentru unii nativi, dar și avertismente pentru cei care muncesc foarte mult și nu își fac timp pentru ei sau pentru familie. Este ziua marilor decizii. Totuși, alegerile noastre ne pot afecta dacă nu avem grijă.

Horoscop BERBEC

S-ar putea să fiți nemulțumit din cauza că trebuie să amânați o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Amânarea ar putea fi, de fapt, în avantajul dumneavoastră, pentru că astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. În a două parte a zilei aveți ocazia să puneți la cale o colaborare pe termen lung, din care sunt șanse să obțineți beneficii materiale importante.

Horoscop TAUR

Schimbările pe care intenționați să le faceți în cămin sunt bine primite de cei din familie, dar țineți cont și de dorințele partenerului de viață. Este recomandat să nu vă implicați în mai multe activități în același timp, pentru că riscați să nu duceți la bun sfârșit niciuna dintre ele. Spre seară, este posibil să aveți parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane apropiate.

Horoscop GEMENI

În prima parte a zilei aveți posibilitatea să finalizați o lucrare începută mai demult în casă. O persoană mai în vârstă din familie ar putea fi dispusă să vă ajute financiar, dar probabil că va încerca să-și impună ideile în legătură cu schimbările pe care doriți să le faceți. Fiți foarte diplomat pentru a evită o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie. După-amiază este posibil să primiți o veste bună de la o rudă apropiată.

Horoscop RAC

Se pare că azi aveți multe probleme de rezolvat. Aveți posibilitatea să faceți anumite schimbări în cămin, care ar putea contribui la îmbunătățirea relațiilor cu partenerul de viață. În partea a două a zilei s-ar putea să fiți tentat să cheltuiți o sumă destul de mare. Vă recomandăm să fiți prudent, fiindcă nu este o zi favorabilă investițiilor.

 

Horoscop LEU

Este o zi bună pentru a va ocupă de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu o refuzați, pentru că ar putea determină o schimbare în bine în viață dumneavoastră. N-ar strica să vă consultați cu partenerul de viață.

Horoscop FECIOARĂ

Se anunță o zi destul de încărcată, așa că ar fi bine să va organizați cât mai riguros. S-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Nu este exclus să va schimbați programul în ultimul moment, pentru a va ocupă de o problemă urgență a unui partener de afaceri.

Horoscop BALANTĂ

Este momentul să va concentrați atenția asupra problemelor din cămin. Va puteți bază pe intuiție, dar țineți cont și de dorințele partenerului de viață. După-amiază, o rudă v-ar putea cere ajutorul într-o chestiune financiară.

Horoscop SCORPION

Astăzi s-ar putea ivi ocazia să rezolvați o problemă financiară care va preocupa de mai mult timp. În prima parte a zilei este posibil să vi se propună o afacere care se anunța profitabilă pe termen lung. Va recomandăm să evitați speculatiile de orice fel.

Horoscop SĂGETĂTOR

Aveți ocazia să puneți în practică planurile pe care vi le-ați făcut în legătură cu o afacere. Relațiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Dorința dumneavoastră de libertate ar putea genera tensiuni în familie. Fiți diplomat și nu refuzați comunicarea cu membrii familiei.

Horoscop CAPRICORN

Astăzi aveți tendința să va ocupați de mai multe proiecte în paralel. Înainte de a începe ceva nou, ar fi bine să finalizați o parte dintre lucrările deja începute. Pentru a realiză ceea ce v-ați propus, este necesar să fiți inventiv și perseverent. Se pare că traversați o perioadă de instabilitate financiară. Aveți răbdare și nu va lăsați tentat de câștiguri ușoare și speculații.

Horoscop VĂRSĂTOR

Se pare că sunteți în formă și este un moment bun pentru a demară noi activități. Azi sunt favorizate și planurile de viitor în ceea ce privește locuința și viață de familie. Partenerul de viață și familia va încurajează și sunt dispuși să va ajute. Dificultățile cu care va confruntați în această perioadă sunt trecătoare.

Horoscop PEȘTI

Astăzi creativitatea ar trebui să fie la cote înalte și va poate ajută să rezolvați probleme dificile într-un mod ingenios. Va recomandăm să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relațiile sentimentale parcurg o perioadă favorabilă. Atenție la tendința de a-i face reproșuri nemeritate persoanei iubite!

Sursă: eastrolog.ro.

sursa: a1.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com