Horoscop

HOROSCOP 2020. Cine suferă transformări SPECTACULOASE, cu răsturnări de DESTIN

Anul 2020 va fi unul de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar şi de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziţia actuală.

Berbec

Se anunţă un an curajos pentru această zodie, atât pe plan sentimental, cât şi în carieră. Nativii implicaţi într-o relaţie vor reuşi să scape de orgoliu şi vor putea să vorbească cu sinceritate despre sentimentele lor, lucru benefic pentru evoluţie.

Taur

Anul 2020 vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent de statutul tău. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, va exista mult mai multă înţelegere şi afecţiune între tine şi partener. Dacă eşti singur, e posibil să fii atras de o persoană mai în vârstă, şi asta doar datorită faptului că te interesează stabilitatea financiară.

Anul acesta îţi doreşti mai mult să te distrezi decât să te aşezi la casa ta. Din această cauză, rişti să îţi scape partenerul ideal printre degete, însă nu ai nicio urmă de regret. Aventurile şi experienţele sexuale sunt cele care vor fi în atenţia ta, cel puţin în prima jumătate a anului.

Citeste si : Mama Luizei Melencu a depus la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie plângeri împotriva a 6 procurori DIICOT

Mama Luizei Melencu a depus, luni, la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, sesizări împotriva a șase procurori DIICOT, unul din Craiova și cinci din București.

Monica Melencu a depus plângerile luni dimineață, cei șase procurori DIICOT care s-au ocupat de cazul Caracal fiind acuzați de abuz în serviciu.

Una dintre plângeri îl vizează pe procurorul Liviu Vasilescu, de la DIICOT Craiova, care s-a ocupat de cazul dispariției Luizei Melencu, în aprilie 2019.

.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.