miercuri 15 august 2018 6:42 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscop 21-27 mai. Zodia care are toate şansele din lume să se îmbogăţeasă
Adpres Market

Horoscop 21-27 mai. Zodia care are toate şansele din lume să se îmbogăţeasă

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscop 21-27 mai. Zodia care are toate şansele din lume să se îmbogăţeasă
Horoscop 21-27 mai. Zodia care are toate şansele din lume să se îmbogăţeasă

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!


Berbec

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să stai mai mult în preajma partenerului de viaţă. Astfel vei putea învăţa lucruri noi şi utile şi, mai mult decât atât, vei ajunge să îl apreciezi mai mult. Dacă eşti singură, cel mai probabil în weekend vei petrece cu prietenii, ocazie cu care vei cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi. Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut.

Taur

Dacă te concentrezi mai mult pe viaţa sentimentală, deci pe relaţia în care eşti implicată, cu siguranţă vei obţine rezultate bune în acest sens. Nu e nicio surpriză faptul că dacă petreci mai mult timp cu partenerul tău, veţi ajunge să fiţi mai uniţi. Dacă eşti singură, şansele de a-ţi găsi un nou partener sut destul de mici, şi asta doar din cauza faptului că refuzi să socializezi.

E posibil ca în cursul acestei timp să nu ai timp nici să respiri din cauza volumului mare de muncă. Din fericire, însă, ai parte de suportul celor din jur care te ajută enorm chiar dacă tu nu realizezi acest lucru. Nu o duci deloc rău cu banii, dar profiţi de oportunităţile care ţi se oferă pentru a câştiga şi mai mult. Nu e rău deloc!

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com