joi 15 noiembrie 2018 4:54 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscop 28 septembrie 2018. Se anuntă o furtună emoţională!
Adpres Market

Horoscop 28 septembrie 2018. Se anuntă o furtună emoţională!

AdpresFM - Radio Online Stations  

horoscop 28 septembrie 2018
horoscop 28 septembrie 2018

Horoscop 28 septembrie 2018. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 28 septembrie 2018!


Horoscop 28 septembrie 2018. Berbec

Fii cu mare băgare de seamă la bugetul propriu, pentru că azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenţa ta caracteristică te poate ţine departe de eventualele urmări nedorite, ca atare rezistă oricărei ispite care-ţi face cu ochiul. Chiar dacă te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vrei să cumperi un obiect de care crezi că ai mare nevoie, dacă te laşi convins de tentaţie rişti să rămâi fără o sumă de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcţie.

Horoscop 28 septembrie 2018. Taur

Tot calmul ce părea să se fi aşezat peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei veşti proaste care agită spiritele. Eşti conştient că de tine depinde modul în care restabileşti normalitatea peste această problemă, dar, pe moment, cât timp apele sunt atât de tulburi, eşti nervos şi pierzi controlul acestei probleme.

Horoscop 28 septembrie 2018. Gemeni

Ceea ce ar fi trebuit să meargă într-o direcţie excelentă ajunge într-un punct critic în care tot norocul se poate întoarce exact pe dos. Ai mare grijă, pentru că te cam joci cu şansa ta şi cum nu eşti foarte sigur pe tine, rişti să pierzi şi lucrurile bune la care ai ajuns. Este o şansă extrem de fragilă, pe care nu o poţi valorifica aşa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu însuţi ţi-ai pus beţe în roate?

Horoscop 28 septembrie 2018. Rac

Este o zi amuzantă în care ai chef de distracţie şi nu prea iei nimic în serios. Te comporţi ca un copil pus pe şotii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priveşti cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor.

Horoscop 28 septembrie 2018. Leu

Profită de apropierea weekendului pentru a-ţi încărca şi tu bateriile. Nu-ţi propune nimic dificil pentru azi, ia o pauză din tot ce făceai şi nu te mai gândi la nimic. Permite-ţi somn de voie, multă odihnă, activităţi sedentare prin jurul casei, pentru că stai cam prost la capitolul energie. Îţi lipseşte cheful, vlaga, entuziasmul, şi, chiar dacă te-ai apleca asupra vreunui plan potrivit finalului de săptămână, vei vedea că nimic nu-ţi iese bine.

Horoscop 28 septembrie 2018. Fecioară

Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere absolută în succesul final şi ai garanţia că, la capătul acestor eforturi, te aşteaptă o răsplată binemeritată. Eşti foarte motivat să tragi tare, oricât ar mai dura, de vreme ce la capăt te aşteaptă evenimente fericite. Ai ocazia de a-ţi demonstra valoarea în faţa celor din jur iar atunci când eşti apreciat şi ţi se recunosc meritele, eşti capabil de şi mai multe!

Horoscop 28 septembrie 2018. Balanţă

Nu te mai gândi la nimic altceva decât la lucrurile frumoase ale vieţii. Trebuie să alungi cumva stările depresive care-ţi mai dau târcoale şi să laşi inima să se umple de bucurie, de speranţe noi, de vise frumoase. Chiar dacă nu toate merg perfect în viaţa ta, există ceva care ţi-ar putea distrage atenţia de la grijile cotidiene, totul e să vrei şi tu să te concentrezi asupra acestor aspecte pozitive.

Horoscop 28 septembrie 2018. Scorpion

E o plăcere să te afli în compania prietenilor, pentru că ei sunt alături de tine cu toată inima şi abia aşteaptă să te sprijine cu ceea ce le stă lor în putinţă. Cere-le ajutorul, nu încerca să le faci pe toate singur, pentru că azi chiar ai la cine apela. Există cel puţin o persoană care deţine soluţia la problema care te frământă, dar aşteaptă doar să-l soliciţi.

Horoscop 28 septembrie 2018. Săgetător

A sosit momentul unei decizii prin care arăţi că eşti dispus să schimbi macazul de acum înainte. Spui stop, până aici, îţi iei adio de la o stare de lucruri care nu mai poate continua, considerând că o astfel de soluţie este cea mai bună. A duce mai departe ceva ce nu mai are nici un rost, ce nu mai are nimic de oferit, ar însemna doar un consum inutil de energie şi timp, or nu mai merită. Fii pregătit să pui punct final şi apoi să porneşti spre cu totul altceva.

Horoscop 28 septembrie 2018. Capricorn

Unii nu-şi dau seama că eşti într-o pasă cam vulnerabilă şi-ţi vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra ta. Te deranjează, desigur, felul în care ţi se adresează, pentru să unii te judecă, te critică, te atacă pe nedrept. Încearcă să nu pui la suflet tot ce auzi, ci să aştepţi ca furtuna emoţională să se mai liniştească, pentru că, după ce treci de şocul iniţial, s-ar putea să vezi şi tu lucrurile din aceeaşi perspectivă.

Horoscop 28 septembrie 2018. Vărsător

Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt!

Horoscop 28 septembrie 2018. Peşti

Se ştie că intuiţia ta e puternică, iar azi vei arăta, încă o dată, că nimeni nu te poate păcăli aşa de uşor. Miroşi minciuna de la o poştă şi iei măsuri imediat, ca nu cumva să te tragă pe sfoară vreun profitor. Deşi recunoşti că ai mai păţit-o de multe ori înainte, de data aceasta nu te mai păcăleşte nimeni, pentru că ai de partea ta cele mai ascuţite simţuri care îţi vor atrage imediat atenţia asupra adevăratelor caractere ale celor din jur şi care vor să ţi se bage pe sub piele.

Sursa: https://www.acvaria.com/

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com