duminică 23 septembrie 2018 3:07 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / HOROSCOP 3 – 4 Martie 2018. NOROCUL începe din acest weekend
Adpres Market

HOROSCOP 3 – 4 Martie 2018. NOROCUL începe din acest weekend

AdpresFM - Radio Online Stations  

HOROSCOP 3 – 4 Martie 2018. Dă norocul peste nativi în acest weekend. Începe o etapă prolifică în plan financiar pentru cinci zodii. Fie că vor avansa în carieră, fie că au parte de o moștenire sau li se restituie o sumă de bani cuvenită, nativii vor avea parte de o primăvară cu câștig. Semnele se arată încă din acest weekend! Fiți atenți la ele!

HOROSCOP 3 Martie 2018 Berbec. În acest weekend privește atent la relațiile cu ceilalți, mai ales la relația cu partenerul de viață sau la o colaborare importantă care se derulează de ceva vreme. Vei descoperi amănunte care necesită îmbunătățiri sau trebuie renunțat total la ele. Prezintă-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de spusele celorlalți. Subiectivismul este la cote mari.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Taur. Posibil să-ți fi propus activități diverse la finalul acestei săptămâni, însă predispozițiile astrale te îndeamnă să te odihnești și să te ocupi numai de treburi ușoare. Cere sprijinul celor dragi sau, dacă ești la serviciu, colegii chiar te pot ajută serios. Fii prudent în privință alimentației și hidratării! Ai încredere că tu îți ești cel mai bun și de folos terapeut.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Gemeni. Ești pus pe distracții și amor, însă ceilalți nu prea îți țin isonul în acest weeend. Motivele invocate sunt posibilitățile financiare pentru programul sau activitățile propuse de ține. Ar fi bine să ții cont și de sfaturile sau doleanțele lor. Prietenii te vor provocă la activități recreative în aer liber. Alege cu grijă în ce te implici, pentru că vor apărea efecte pe termen lung.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Rac. Dorință de a stă acasă, alături de cei dragi este mare și ușor de îndeplinit la sfârșitul acestei săptămâni. Ar fi bine să povestești despre ce anume te necăjește, ce anume îți dorești, despre realizările personale din ultima vreme. Vei primi aprecieri, sfaturi și soluții bune la toate situațiile cu care te confrunți. La rândul lor, cei dragi își vor deschide sufletul în față ta.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Leu. Multe discuții vor avea loc cu persoanele din anturajul apropiat în acest weekend. Posibil că unele sfaturi sau lămuriri privitoare la evenimentele în care ești implicat să contravină așteptărilor tale. Selectează informațiile primite și nu te lasă impresionat de problemele altora. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Fecioară. Sfârșitul acestei săptămâni îți va aduce cheltuieli personale, dar și unele necesare traiului în comun cu cei dragi. Pe de altă parte este posibil să primești bani, bunuri sau cadouri dinspre segmentul profesional, dar și din partea unor cunsocuti, care îți plătesc acum serviciile sau ajutorul pe care l-ai oferit undeva, cândva. Ferește-te de excese culinare!

HOROSCOP 3 Martie 2018 Balanța. Zilele acestea sunt favorabile remodelării personalității tale și a felului în care relationezi cu ceilalți. Este momentul să accepți faptul că trebuie să schimbi ceva la ține, în modul tău de a fi, de a te raportă la alții și la evenimentele în care ești implicat alături de ei. Renunță la ceea ce îți displace sau la ce simți tu că a devenit un balast prea greu de dus.

HOROSCOP 3 Martie 2018.Scorpion. Îți sunt favorizate stările meditative, odihnă și discuțiile tăinuite cu cei dragi la finalul acestei săptămâni. Legătură cu Divinitatea este importantă pentru ține în această perioadă, deoarece numai cu ajutorul ei poți obține lămuririle de care ai nevoie. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea ocupă-te numai de treburi ușoare și odihnește-te mai mult.

HOROSCOP 3 Martie 2018. Relațiile cu prietenii sunt dinamice și îți vor furniza informații prețioase în acest weekend. Sunt posibile cheltuieli, fie pentru a oferi un cadou, fie pentru a ajută pe cineva drag. Fii prudent și mai întâi cheltuiește pentru nevoile tale personale. Unii vor dori să afle cât mai multe despre planurile tale de viitor, dar nu te lasă influențat de intențiilor lor bine mascate de altfel.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Capricorn. Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă reuniuni cu multă lume familiară. Posibil să fii invitat la evenimente sociale, să vizitezi expoziții, târguri de sezon sau să participi la cursuri scurte. Oricât ai stă de ascuns, tot vei fi observat și băgat în seamă. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grijă, iar aplauzele vor veni imediat.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Vărsător. Dialogurile cu cineva aflat în străinătate te vor pune pe gânduri în aceste zile de weekend. Poate fi vorba despre a oferi bani cu împrumut cuiva drag aflat departe de locurile natale. Sau tu să fi planificat demult o călătorie și acum primești vești nu prea plăcute despre această. Lasă grijile deoparte și relaxează-te vizionând o piesă de teatru sau un film amuzant.

HOROSCOP 3 Martie 2018 Pești. Finalul acestei săptămâni îți aduce în antenție cheltuielile comune cu alții. Verifică plată facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii, pentru că perioadă actuală predispune la încurcături în documentele financiare. Însă, dincolo de aparențe se află adevăruri pe care ar fi bine să le afli. Rezervă-ți momente pentru meditații interioare, dialog interior și trasarea unor planuri noi.

sursa: a1.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com