vineri 21 septembrie 2018 7:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscop 30 martie 2018. O zodie va suferi decepția vieții
Adpres Market

Horoscop 30 martie 2018. O zodie va suferi decepția vieții

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscopul din 30 martie 2018 vă recomandă să vă păstrați tonusul pozitiv, pentru a încheia săptămâna cum se cuvine. Apar probleme de sănătate, conflicte, relații eșuate, iar o zodie va suferi decepția vieții. Iată care sunt principalele previziuni pentru nativi aduse de horosopul zilei.

Horoscop 30 martie Berbec
Este posibil să începeți ziua obosit și nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveți probleme la serviciu și cu partenerul de viață. Va sfătuim să nu va lăsați copleșit de un insucces în afaceri, chiar dacă pagubă nu este deloc neglijabilă. Păstrați-va calmul și nu va certați cu partenerul de viață!

Horoscop 30 martie Taur
S-ar putea că partenerul de viață să va înțeleagă greșit dorință de libertate. Eastrolog.ro va sfătuiește să aveți grijă ce spuneți și, mai ales, cum va exprimați. La nervi, există riscul să spuneți lucruri pe care le veți regretă mai târziu. Prietenii ar putea să nu fie de acord cu unele dintre ideile dumneavoastră. Va sfătuim să va exprimați cât mai clar.

Horoscop 30 martie Gemeni
Dimineață s-ar putea să nu reușiți să va respectați programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu este momentul să va ocupați de afaceri, pentru că riscați să suferiți un eșec usturător. Țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență!

Horoscop 30 martie Rac
Este posibil să întâmpinați dificultăți în relațiile cu prietenii, din cauza că aveți tendința de a fi prea autoritar și încercați să va impuneți punctul de vedere. Partenerul de viață ar putea să va reproșeze că nu sunteți suficient de înțelegător. Eastrolog.ro va sfătuiește să fiți mai diplomat și să ascultați și opiniile celor din jur. Este o zi foarte favorabilă călătoriilor. Sunteți o zodie destul de calmă, dar uneori trebuie să puneți piciorul în prag.

Horoscop 30 martie Leu
Leu. Este posibil să întâmpinați dificultăți în relațiile cu prietenii, din cauza că aveți tendința de a fi prea autoritar și încercați să va impuneți punctul de vedere. Partenerul de viață ar putea să va reproșeze că nu sunteți suficent de înțelegător. Eastrolog.ro va sfătuiește să fiți mai diplomat și să ascultați și opiniile celor din jur. Este o zi foarte favorabilă călătoriilor.

Horoscop 30 martie Fecioară
Fecioară. S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauza ideilor dumneavoastră nonconformiste. Va sfătuim să nu va enervați și să va împăcați cu ideea că alții preferă cărările bătătorite. După-amiază s-ar putea să fiți invitat pe neașteptate la o întrunire de către o persoană cu care nu v-ați mai văzut de mult timp.

Horoscop 30 martie Balanță
Astăzi este posibil să aveți dificultăți de comunicare, așa că va recomandăm să amânați întâlnirile de afaceri. De asemenea, este indicat să evitați deciziile importante, mai ales la locul de muncă. Spre seară s-ar putea să va pregătiți pentru o călătorie în interes personal.
Fiți mai atent la problemele familiei!

Horoscop 30 martie Scorpion
Scorpion. Relațiile cu prietenii ar trebui să decurgă foarte bine, însă partenerul de viață s-ar putea să va reproșeze că exagerați. Eastrolog.ro va sfătuiește să dați dovadă de tact și să țineți cont de opiniile unei persoane mai în vârstă din familie. Dacă trebuie să plecați într-o călătorie, este de așteptat că totul să decurgă conform planurilor și să puteți realiză tot ce v-ați propus.

Horoscop 30 martie Săgetător
Săgetător. Se pare că astăzi aveți de rezolvat o mulțime de problemele dificile. Dacă nu reușiți să va controlați nervozitatea, există riscul să faceți gesturi pe care le veți regretă mai târziu.
Va recomandăm să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și membrilor mai tineri ai familiei.

Horoscop 30 martie Capricorn
Este posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Va sfatuim sa nu ii reprosati partenerului de viata ca a facut cheltuieli inutile. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o intrunire. Va sfatuim sa nu va enervati daca se fac glume pe seama dumneavoastra.

Horoscop 30 martie Vărsător
Aveți tendința să fiți nemulțumit de tot ce se petrece și să-i criticați pe cei din jur, atât în familie cât și la locul de muncă. Astăzi eastrolog.ro va recomanda să nu semnați documente importante și să amânați eventualele negocieri, fiindcă există riscul să faceți greșeli care va pot pune în conflict cu legea. Ar fi bine să comunicați deschis cu persoanele apropiate.

Horoscop 30 martie Pești
Astăzi sunteți predispus la probleme de sănătate din cauza nervozității. Prin urmare, este recomandat să evitați discuțiile pe teme importante în plan profesional sau în afaceri, precum și situațiile cu potențial conflictual. După-amiază este posibil să intrați în posesia unei sume importante, dar partenerul de viață ar putea să nu fie de acord cu modul în care aveți de gând să cheltuiți banii. Va sfătuim să țineți cont de dorințele întregii familii, altminteri riscați să suferiți o mare decepție. Nici horoscopul lunii aprilie nu vă aduce vești prea bune, așadra mare grijă!

sursa: a1.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com