Horoscop

Horoscop 5 decembrie. Zodia care se umple de bani fără pic de efort

Horoscop 5 decembrie. Zodia care se umple de bani fără pic de efort
Horoscop 5 decembrie. Zodia care se umple de bani fără pic de efort

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de sambata, 5 ianuarie 2019.


BERBEC

Tot felul de persoane vă deranjează cu întrebări din ce în ce mai indiscrete, așa că astăzi puneți o barieră de care nu o să mai treacă nimeni.

TAUR

Parteneriatele profesionale încep să vă aducă beneficii financiare. Atenție însă la cum gestionați aceste câștiguri. Aveți tendința să fiți risipitori și să pierdeți tot ce ați agonisit, scrie bucurestifm.ro.

GEMENI

Experiența voastră cu oamenii vă ajută să înțelegeți de ce evenimentele decurg într-un anumit fel. Puterea de convingere este un atu pe care îl puteți folosi din plin.

RAC

Vă dedicați ziua serviciului. Cât e ziua de lungă, sunteți puși pe treabă și nu vreți să lăsați lucrurile neterminate. Ambiția voastră nu va fi trecută cu vederea.

LEU

Nu lăsați la voia întâmplării ceva ce ține de viitorul vostru, mai ales dacă este vorba despre familie. Puneți la punct toate detaliile și ocupați-vă personal de asta.

FECIOARĂ

Depuneți mult efort astăzi pentru a va asigura că lucrurile sunt făcute ca la carte. Totul va fi bine și dovada nu va întârzia să apără.

BALANȚĂ

Nu aveți răbdare să ascultați ceea ce are de spus partenerul de viață. Atitudinea aceasta o să ducă la o ceartă dacă nu învățați să vă temperați și șă ascultați și alte puncte de vedere.

SCORPION

Sunteți foarte agitați pentru că a venit ziua în care sunteți răspunzători de un eveniment. Vreți ca totul să iasă perfect și, cu riscul de a-i supăra pe cei din jur, o să faceți pe șefii.

SĂGETĂTOR

Sunteți atât de implicați în ceea ce faceți, încât nu vă interesează ce spun alții, ci doar să iasă așa cum vreți. Pentru ca asta să se întâmple sunteți dispuși să faceți câteva sacrificii.

CAPRICORN

Aveți foarte multă treabă, așa că nu aveți voie să leneviți. Ați promis cuiva că mergeți în vizită și este timpul să vă țineți de cuvânt.

VĂRSĂTOR

O zi pentru relaxare. Vă închideți telefonul de la locul de muncă, nu deschideți deloc calculatorul și sunteți deciși să faceți doar ceea ce vă place.

PEȘTI

Sunteți ceva mai sociabili decât de obicei, ceea ce vă face o gazda perfectă. Așteptați-vă la multe vizite.

Preluare realitatea.net

Lasa un comentariu...

Lasa comentariul tau...

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com