Horoscop

Horoscop 6 ianuarie 2019. Decizii importante în dragoste şi timp petrecut lângă familie

Horoscop 6 ianuarie 2019. O zi importantă pentru decizii în dragoste. Unii nativ se află la răscruce şi trebuie să îşi canalizeze energia pentru a găsi răspunsul corect. Gândiţi-vă la voi, la fericirea voastră şi nu lăsaţi pe nimeni şi nimic să vă ţină departe de ea.

 

În afaceri lucrurile sunt bine aşezate, în următoarea perioadă, unii nativi vor avea de câştigat sume generoase de bani, dar doar cu efort şi perseverenţă.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii, în această zi, au nevoie de timp pentru a se gândi serios la o situaţie amoroasă.S-ar putea ca problemele din căsnicie sau din relaţie să vă streseze prea tare şi aveţi nevoie să puneţi capăt acestora ori veţi ajunge singuri. Există posibilitatea ca totuşi aceasta să fie varianta favorabilă pentru voi. Dacă aveţi nevoie de timp singuri, aţi putea lua o pauză.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Taur

Taurii au visuri mari, iar în 2019 îşi doresc mult un obiect scump. S-ar putea să fie vorba despre o maşină nouă, dar va trebui să strângeţi bani pentru a putea face o astfel de achiziţie. Dacă în acest moment portofelul vă este cam gol, puteţi face un împrumut sau le puteţi cere rudelor, părinţilor un ajutor financiar.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii au mâncat pe săturate cu ocazia sărbătorilor şi categoric nu au ratat niciun preparat delicios pus pe masă. Problema vine când vă urcaţi pe cântar şid escoperiţi că maia veţi mult de muncă pentru silueta de vară. Cel mai bine ar fi să vă apucaţi de sport, un abonament la sală ar fi chiar necesar, dar dacă nu sunteţi în stare să vă ţineţi de un astfel de program, puteţi alege să alergaţi prin parc şi să vă schimbaţi alimentaţia cu una mai sănătoasă.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Rac

Racii, duminică, îşi petrec timpul în familie. Probabil stresul din ultima perioadă v-a încărcat negativ şi aveţi nevoie de suport emoţional. Activităţile alături de cei dragi vă vor oferi un imbold pozitiv şi vă vor ajuta să uitaţi de anumite probleme pe care trebuie să le depăşiţi.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Leu

Astăzii, Leii sunt sfătuiți să lase trecutul în urmă, să scape de grijile și lucrurile de care nu au nevoie. Faceți-vă ordine în viață, în gânduri și în sentimente și nu ascultați de sfaturile altora. Seara promite să fie una romantică, după ce primiți vizita unei vechi cunoștințe.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Fecioară

Fecioarele vor căuta sprijinul cuiva din anturaj azi. Veți avea nevoie de sfaturi în legătură cu o problemă sentimentală: o ceartă cu partenerul sau eforturile zadarnice de a începe o relație. În problemele financiare, nu cereți sfatul celor din jur. Ați putea primi o ofertă tentantă, care să vă mărească veniturile, însă analizați-o din toate punctele de vedere.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Balanţă

Balanțele vor avea parte de momente frumoase duminică. Perioada sărbătorilor s-a încheiat, dar voi încă mai simțiți bucuria acestora. În familie, ar putea exista unele discuții, însă trebuie să le treceți cu vederea. Seara, ați putea să o dedicați reflecției sau ați putea să vă înconjurați de oameni dragi, cu care să retrăiți momente speciale.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii nu trebuie să petreacă această zi în certuri și competiții ridicole. Vacanța este pe sfârșite și trebuie să vă bucurați de ultimele zile libere. Poate că trebuie să vă dedicați unui nou plan, pentru 2019, sau ați putea să găsiți cea mai bună dietă pentru dumneavoastră. Nu trebuie să fiți egoiști în relațiile cu cei din jur.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Săgetător

Duminică, Săgetătorii ar trebui să fie atenți la informațiile pe care le aflați și care vă privesc în mod direct. Există posibilitatea să fie false și atunci riscați să acționați greșit. S-ar putea, de asemenea, să fiți dezamăgiți de gestul unei persoane apropiate – posibil persoana iubită sau un prieten foarte bun. Ca să alungați problemele, ar fi bine să faceți sport sau o activitate recreativă, spune horoscopul, vă va ajuta să vă relaxați și să treceți peste orice nemulțumire.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Capricorn

Dimineața de astăzi s-ar putea să fie agitată pentru Capricorni. O dispută cu partenerul sau cu altcineva foarte apropiat va fi ca o lovitură în plină figură pentru voi. După-amiaza se va dovedi în schimb mult mai calmă. Horoscopul vă recomandă să nu o petreceți acasă: fie faceți o vizită, fie vă întâlniți cu cei dragi în oraș.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar putea apela la activități care să le mențină tonusul fizic. Vă vor ajuta să vă relaxați, dar și să vă mențineți forma și să aveți energie pentru zilele ce urmează. În plan sentimental, e o zi favorabilă, poate e momentul unei relații frumoase, pentru nativii care își caută jumătatea. În plan financiar, nu trebuie să vă faceți probleme, pentru că următoarea perioadă vine cu vești bune.

Horoscop 6 ianuarie 2019 Pești

S-ar putea ca. în această zi de 6 ianuarie, Peștii să simtă nevoia de schimbare. Poate că sunteți nemulțumiți de unele aspecte din viața voastră, însă nu vă grăbiți să treceți la schimbări radicale, spune horoscopul. Mai bine începeți cu ce e mai ușor, iar apoi treceți la rezolvarea problemelor mari care vă apasă. Dacă simțiți nevoia de odihnă înaintea unei săptămâni de lucru, evitați petrecerile zgomotoase și relaxați-vă acasă!

Articolul Horoscop 6 ianuarie 2019. Decizii importante în dragoste şi timp petrecut lângă familie apare prima dată în Citeste.info.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.