Horoscop

Horoscop: Furie și frustrare. Evita deciziile legate de relații. Care ar fi acele zodii ce ar fi cele mai afectate în octombrie 2021.

Luna Nouă din Balanță conjunctă cu Marte de pe 6 octombrie, Luna Plină din Berbec de pe 20 octombrie, careul dintre Marte și Pluto de pe 22 octombrie vor fi artizanii unui ping ping emoțional așa cum nu am mai văzut de mult.

Principalele emoții ale lunii octombrie vor fi furia și fustrarea.

Le vom resimți atât la nivel individual, cât și mondial. Totul se va desfășura după un scenariu cu direcții pasiv-agresive. Vreau să atrag atenția celor cu marcaj cardinal în astrograma personală.

Adică aceia care se știu cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn. Vor trece de la o stare la cealaltă, se vor lua de mână cu instabilitatea, vor dori să să rupă pisica în două. Doar că de la vrut/dorit la înfăptuire este mare distanță.

Gesturile noastre de suprafață vor ascunde multă agresivitate

Da, avem pentru o bună bucată a lunii așa: Soare, Mercur retrograd și Marte, toate în Balanță. Când vorbești despre acest semn, ai în vedere diplomația și căutarea echilibrului. Doar că în octombrie 2021 nu va fi cazul de asta. Multe dintre gesturile noastre de suprafață vor ascunde multă agresivitate.

Facem tot posibilul să evităm un conflict, iar la cel mai mic factor declanșator emoțional, începem un adevărat război. Ca atunci când nu te superi din cauza lucrurilor grave petrecute în familie, dar îți sare țandăra când nu este dus gunoiul.

Nu vom face decât să evităm adevărul

Tot în octombrie, se vor duce negocieri prelungite. Vom dori să îi mulțumim pe toți, să primim validare, dar nu vom face decât să evităm adevărul. Că nu ne place situația, dar că ne este frică de reacția celorlalți și că mai bine le facem pe plac. Asta bineînțeles în detrimentul propriilor dorințe. Și când vom izbucni din cauza unui nimic, pe cine credeți că vom da vina? Bineînțeles pe ceilalți! În niciun caz pe noi.

Vom duce în spate și decizii mai vechi.

Mercur își va opri retrogradarea pe 18 octombrie, însă pe întreaga durata a lunii va produce efecte.

Luna Nouă de pe 6 octombrie vrea să ne punem intenții referitoare la relațiile în care ne află. Dar pentru că acest aspect va fi și în inconjuncție cu Uranus, vă recomand să vă ocupați doar de ideea intenției. În niciun caz de un plan care să vă ajute să înfăptuiți.

Luna Plină de pe 20 octombrie vine să ne întrebe cât de curajoși am fost în ultima jumătate de an. Curajoși pentru noi și nu pentru alții. Recomandare pentru toate zodiile: evitarea deciziilor legate de relații. LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.