joi 20 septembrie 2018 6:08 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscop. Jupiter în sextil cu Pluto. 5 zodii au parte de zile fabuloase
Adpres Market

Horoscop. Jupiter în sextil cu Pluto. 5 zodii au parte de zile fabuloase

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscop. Jupiter în sextil cu Pluto. 5 zodii au parte de zile fabuloase 
Horoscop. Jupiter în sextil cu Pluto. 5 zodii au parte de zile fabuloase 

Dacă ai simțit până acum că toate sunt împotriva ta, se pare că lucrurile vor începe să se schimbe curând. Toate semnele zodiacale vor fi influențate de Jupiter în această săptămână, însă doar 5 zodii vor avea parte de evenimente fericite.


Jupiter este în sextil cu Pluto, iar acest tranzit va ajunge la ultima etapă pe 12 septembrie. Jupiter este planeta norocului, a înțelepciunii și a îmbunătățirilor. Tocmai din acest motiv, energiile acestui eveniment nu ar trebui să fie ignorate.

Ce zodii sunt avantajate de Jupiter în sextil cu Pluto

Fecioară

Te simți extrordinar de câteva săptămâni, iar acest lucru va continua și în perioada următoare. Vei fi în centrul atenției și toată lumea îți va cere sfatul. Deși nu ești obișnuită cu acest rol, poți să ai multe de învățat din această experiență. Nu ești tocmai o persoană pe care ceilalți să o ia drept model, însă te vei dezvolta foarte mult în această săptămână. Noi oportunități îți vor apărea în cale.

Ai fost cu moralul la pământ în ultimul timp, dar acum este momentul să schimbi acest lucru. Această săptămână îți va oferi tot ce ai nevoie. În sfârșit îți vei da seama de unde trebuie să pornești și unde trebuie să ajungi. Deși ți se va părea o perioadă agitată, vei reuși să ții totul sub control.

Săgetător

Deoarece Jupiter este planeta ta guvernatoare, aceste energii îți sunt familiare. Te vei simți extraordinar în următoarele zile și vei fi cu moralul ridicat. Această schimbare este tot ce ai nevoie, mai ales după o perioadă nu tocmai pozitivă de care ai avut parte în ultimul timp.

Vărsător

În această săptămână se va manifesta rebela din tine după foarte mult timp. Vei dori să ieși și să te distrezi, ceea ce nu îți este deloc caracteristic. Fă-ți cât mai mulți prieteni și nu sta într-un singur loc. Vei avea parte de multe surprize plăcute!

Pești

Această săptămână nu va semăna cu niciuna trăită până acum. Ceva extrordinar se va întâmpla pe plan sentimental. Deși nu va fi tocmai ce așteptai, este tot ce îți doreai până acum. Încearcă să trăiești fiecare moment din toată această experiență.

Zodiile care vor avea zile magice în timpul acestui eveniment trebuie să țină cont de aceste informații și să profite de această perioadă specială pentru a-și duce toate planurile până la capăt.

Sursa

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com