Horoscop

Horoscop: Karma joacă un rol foarte important. Zodiile lovite de karma, previziuni complete pentru următorii șapte ani.

Karma joacă un rol foarte important în destinul nostru, iar în următorii șapte ani își va pune amprenta în viața multor nativi. În funcție de semnul lor zodiacal, unii vor avea motive de bucurie, în timp ce alții vor fi urmăriți de probleme.

Berbecii: Vor începe să vadă și să simtă rezultatele muncii lor asidue. Vor fi urmăriți de succes, iar recomandarea astrologului este să nu amâne niciun plan, pentru că toate le vor ieși ca la carte.

Gemenii: Vor avea motive de bucurie mai ales la capitolul sentimental. Au toate șansele să-și găsească, în sfârșit sufletul pereche, iar profesional ar putea obține o funcție de conducere care va veni la pachet cu o remunerație grozavă.

Taurii: Ar putea avea probleme financiare în următoarea perioadă, dar și decizii greu de luat.

Racii: Vor fi dezamăgiți, vor avea parte de trădări din partea unor persoane la care nu se așteaptă.

Leii: Vor avea de furcă pe partea sentimentală. Aceste probleme vor mai dura cel puțin încă trei ani, după care Leii se vor axa pe carieră pentru că aceasta va deveni prioritatea lor numărul 1.

Fecioarele: Aceste vor avea probleme la locul de muncă, din cauza unor persoane care le pun bețe în roate. Mare grijă la dușmani!

Balanțele: Sunt într-o continuă căutare de răspunsuri. Le este recomandat să nu se mai complacă și să-și rezolve problemele.

Scorpionii: Visele sunt pe cale să devină realitate. Șanse mari să se mute în casă nouă.

Săgetătorii: Veștile nu sunt atât de grozave. Ei vor avea parte de mai multe obstacole în drumul spre fericire. Din fericire, tot răul este spre bine și vor avea ce învăța din toate astea.

Capricornii: Se vor descurca din ce în ce mai bine cu banii. Acești nativi sunt sfătuiți să lase în urmă trecutul și să trăiască în prezent.

Vărsătorii: Sunt de departe cei mai ambițioși. Vor lupta în fiecare zi din următorii șapte ani, pentru ca ceea ce își doresc să devină realitate.

Peștii: Se anunță despărțiri, dar și mari satisfacții în următorii șapte ani. Norocul va fi alături de ei la fiecare pas…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.