Horoscop

Horoscop luna Mai 2022: In jurul tau va înflori nu doar natura, dar si relatiile si pentru cei mai entuziasmati, chiar si carierele. Simtim o perioada de influenta puternica a astrelor în iubire.

În Mai tot din jurul tău va înflori. Nu doar natura, dar și relațiile și pentru cei mai entuziasmați, chiar și carierele. Asta spune horoscopul pentru Mai 2022. În aceast timp, simțim o perioadă de influență puternică a astrelor în iubire. O parte din asta se află în subconșientul oamenilor.

Multe schimbări vă așteaptă în această lună. Berbecul, Săgetătorul și Leul o vor simți cel mai mult și ar trebui să fie atenți la reacțiile lor pripite în această perioadă, pe care le-ar putea regreta. Rețineți că majoritatea lucrurilor trebuie privite de la distanță pentru a le înțelege sensul. Prima jumătate a lunii va fi puternic influențată de Jupiter în zodia Peștilor.

Te vei simți mai bine în izolare, înconjurat doar de gândurile tale. Poate să vă ofere spațiu pentru a vă interioriza și a găsi echilibrul necesar unei vieți fericite. Pe de altă parte, dezvoltarea personală va stagna, dar nu trebuie să te sperii. Anul acesta sunt luni mai potrivite pentru acest aspect.

Berbec
Forța interioară, energia spontană, încrederea în sine

În luna mai, dorința de a cunoaște oameni noi va lua naștere în zodia Berbec. Prin urmare, acesta este de preferat și vă puteți aștepta la noi experiențe. Puteți aștepta cu nerăbdare să întâlniți o mulțime de oameni noi din culturi diferite, care vă vor aduce o pace sufletească și o nouă viziune asupra lumii în viața ta. Cum se spune, cele mai bune lucruri sunt cele neplanificate, iar această perioadă încurajează direct deciziile spontane. Prin urmare, profitați la maximum de ea și încercați să faceți ceea ce vă dictează intuiția în această perioadă; puteți trăi experiențe unice, ceva de neimaginat.

Odată cu sosirea acestei luni, energia Berbecului va crește continuu. Datorită vremii frumoase, s-ar putea să vă simțiți copleșiți de lipsa de motivare pentru muncă și veți prefera să vă concentrați asupra timpului liber. Nu încercați să luptați pentru că vă veți simți fericiți doar dacă vă satisfaceți nevoile. Dacă totuși doriți să lucrați la cariera dvs., încercați să contactați un coleg căruia i-ar putea face plăcere să petreacă timp cu dvs.

Mai este și luna iubirii. Dacă aveți un partener, veți avea chef să petreceți mai mult timp cu el sau ea. Cu toate acestea, dacă sunteți singur, feriți-vă de depresia care ar putea să vină.

Taur
Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât

Luna mai trezește în Taur o dorință imensă de iubire și contact fizic. În același timp, în această lună, s-ar putea să te confrunți cu o nevoie exagerată de a-ți controla și de a-ți însuși partenerul, ceea ce cu siguranță nu este de dorit și, dimpotrivă, ar putea duce la dezamăgiri. Așa că scăpați de tendințele acestea posesive, oferă-i partenerului spațiu și bucură-te de momentele petrecute împreună. În această perioadă, se va trezi o nouă energie de viață, iar noi oportunități ți se vor deschide în dezvoltarea personală, așa că obține ce ți-ai propus și nu renunța la acest lucru.

În luna mai, Taurii își vor recâștiga încrederea în toate aspectele vieții datorită influenței Soarelui. Prin urmare, este un moment minunat să vă întoarceți la lucruri la care ați refuzat să credeți că sunteți suficient de buni. S-ar putea să fiți foarte plăcut surprins de data asta. Veți fi independent și ușor egocentric, așa că va fi mai bine să vă ocupați chiar dvs. de ele.

Această stea, oferă de asemenea oamenilor tendința de a-i supune și de a-i conduce pe alții. Un moment mai bun pentru a ne gândi la creșterea copiilor s-ar putea să nu vină anul acesta. În același timp, încearcați să păstrați o relație bună cu ei.

Gemeni
Caracter comunicativ și politicos, cu mult simț al umorului și creativ

Luna mai se va concentra în principal pe relații. Vei găsi în sfârșit armonie, iar emoțiile tale se vor stabiliza. Treptat, capacitatea de a empatiza cu ceilalți și de a adapta comunicarea la sentimentele celorlalți va fi întărită. De aceea, vei putea să te întorci de partea ta pe cei care s-au distanțat de tine de ceva timp și vei găsi un numitor comun. În acest timp, Gemenii vor fi predispuși la dependențe, așa că ai grijă ce faci și să nu te lași copleșit.

În luna mai, Gemenii vor încerca să compenseze prin toate modalitățile conflictele pe care le-au provocat în lunile precedente. Datorită lui Venus, totul va merge ca uns – vă va oferi răbdare, devotament și altruism. Dar nu vă așteptați să reparați totul cu câteva cuvinte dulci. Unele relații sunt pur și simplu prea rupte.

Această planetă vă va prinde din urmă și în ceea ce privește banii. Veți avea adesea tendința de a face achiziții uriașe de lucruri pe care nu le veți folosi de fapt. Este posibil ca cei din jurul dvs. să observe acest lucru și mulți nu se vor rușina să discute despre înclinațiile dvs. cu alții.

Rac
Caracter emoțional, dar receptiv, calm și rezervat

În luna mai, Racul se va confrunta cu probleme de relație care se acumulează de mult timp. Micile indicii pe care le-ați trecut cu vederea vor ieși la suprafață și se vor transforma în probleme mai grave ce trebuie analizate. Cu toate acestea, în acest timp, aceste lucruri vă vor obosi și veți fi mai reticenți. Dar nu este necesar să rezolvăm totul dintr-o dată; este important cel puțin să începeți schimbările pas cu pas. Dacă nu ai un partener, această perioadă nu va fi cea mai bună pentru stabilirea de noi relații. Puteți să o utilizați mai mult ca să-ți dai seama de visele și nevoile tale.

În luna mai, Marte îi va afecta negativ pe toți cei care s-au născut sub acest semn. Veți avea tendința de a rezolva problemele, amânându-le și rezolvându-le ulterior.

Pe de altă parte, instinctul dvs. protector va fi mai puternic decât de obicei. Dacă cineva apropiat este pus în pericol, îl veți apăra cu orice preț și nu veți ezita să folosiți chiar și forța fizică. Cu toate acestea, cei care vor încerca să-și suprime sentimentele vor primi doar furie nejustificată.

Leu
Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul

În luna mai, Leul va începe să se gândească la familie. Acest lucru va fi însoțit de dorința de a aprofunda relația cu partenerul și copiii tăi. Orice altceva în această perioadă va dispărea și te vei concentra doar pe familia ta și fericirea lor. Acest lucru vă va face partenerul să fie perfect. Dacă încă nu ai o familie, luna aceasta este momentul perfect pentru întâlniri și să vă faceți cunoscut. Prin urmare, profitați de această oportunitate, mergeți printre oameni, deschideți-vă la experiențe noi și fiți voi înșivă, vă așteaptă momente plăcute.

Mai ar putea fi încărcat pentru Lei, mai ales când vine vorba de familie. Horoscopul indică faptul că s-ar putea întâmpla ceva care să vă schimbe viața. Va fi o lună a dragostei; este posibil să primiți vești minunate despre căsătoria sau sarcina cuiva. Indiferent dacă sunteți implicat dvs. sau un alt membru al familiei, nu vă fie teamă să vă bucurați.

Per total, luna aceasta va fi plină de fericire și pace pentru dvs., așa că veți avea tendința să uitați de muncă sau de școală și, în schimb, vă veți bucura de timpul dvs. făcând o activitate în aer liber.

Fecioară
Fecioara atentă, grijulie, dar inteligentă și meticuloasă

Luna mai va fi o lună plină de provocări pentru Fecioară. Mai ales în domeniul carierei, există multe obstacole pe care va trebui să le depășiți. Nu va fi ușor, dar te vei descurca. Cu răbdarea ta, pe care cu siguranță o posezi, poți face multe și, în plus, vei câștiga o experiență valoroasă pe care o poți folosi mai târziu la locul de muncă. Dar într-o relație, te vei lupta cu teama de sinceritate, care poate se poate întoarce ca un bumerang împotriva ta mai târziu. Dacă există ceva ce nu vă place, spuneți acum și nu așteptați nimic.

În luna mai, Fecioarele vor fi sub influența semnificativă a lui Jupiter. Acesta va fi responsabil pentru foamea dvs. nestăpânită de informații noi. Unele cursuri despre lucruri pe care ar fi trebuit să le cunoașteți de mai mult timp ar putea fi exact ce aveți nevoie. În plus, informațiile nou achiziționate vă pot ajuta să obțineți performanțe mai bune decât colegii de la serviciu.

În ceea ce privește familia, veți avea tendința de a-i trata pe toți foarte atent și de a face tot ce puteți pentru a evita orice rău. Totuși, uneori va fi mai bine să spuneți lucrurile în mod direct – în acest fel, puteți găsi mai repede o soluție.

Balanță
Dreptate, simpatie, armonie și intelect

Luna mai va aduce Balanței dragoste și pasiune în viață.Dacă esti într-o relație, te poți aștepta să se reaprindă scânteia. Veți simți că sunteți proaspăt îndrăgostiți și veți tânji din nou unul după celălalt. Lasă această energie minunată să curgă și acționează. Încearcă să rezervi un sejur la un hotel dintr-o stațiune doar pentru voi doi și nu lăsați nimic să vă deranjeze. Dacă ești singur, te așteaptă o perioadă plină de flirt și nopți nedormite. Carisma ta va străluci de departe și vei fermeca aproape pe oricine doar zâmbindu-i.

Veți avea parte de prosperitate în toate aspectele vieții, datorită lui Venus. Cei care sunt într-o relație se vor bucura de atenția partenerilor, care vor simți nevoia să aibă grijă de ei și să-i facă mereu fericiți. Persoanele singure se vor bucura de un interes crescut din partea sexului opus, ceea ce le va spori încrederea în sine.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, mai ales la sfârșitul lunii mai. Ar trebui să reduceți consumul de alcool, deoarece următoarea lună plină la Balanțe ar putea provoca probleme de sănătate la rinichi. Dacă simțiți nevoia, un pahar de vin este în regulă, dar mai bine ați amâna petrecerile și sărbătorile pentru luna următoare.

Scorpion
Luptător atent, prevăzător și empatic cu ceilalți

Luna mai va fi o perioadă a iubirii și a relațiilor amoroase. Ai putea folosi această perioadă frumoasă pentru a merge cu cei dragi într-o vacanță, pentru că este o ocazie unică de a petrece momente frumoase împreună. Dacă nu ai un partener, ai o șansă mare de a întâlni persoana potrivită pentru tine în această lună. Nu vor exista probleme de rezolvat în luna mai și te vei putea bucura exclusiv de momentul prezent. Din acest motiv, vei radia multă energie pozitivă, iar cei din jur vor fi uimiți de ea.

Vă veți simți minunat în relația cu partenerul în luna mai. Mergeți împreună afară din oraș în weekend sau răsfățați-vă și petreceți o seară plăcută și relaxantă la spa. Scorpionii singuri se vor bucura să iasă în oraș, deoarece vor fi adorabili și nimeni nu-i va putea refuza, datorită influenței lui Venus.

De asemenea, vă veți descurca foarte bine la serviciu. Ideile apar ușor, iar dumneavoastră veți profita de oportunitate și veți merge înainte, și bineînțeles, totul va fi un succes. Doar fiți atent să nu fiți prea neîndurător și egocentric.

Săgetător
Intenționat, energic și plin de dorință și efort

Luna mai va fi o lună a dezvoltării personale pentru tine. Săgetătorii își vor ascuți toate simțurile, ceea ce îi va ajuta să se orienteze în toate aspectele vieții lor, mai ales în relații. Vei fi deschis la informații și experiențe noi. Cu toate acestea, este posibil să pari un pic prea sensibil în anumite situații, ceea ce ar putea să îți îndepărteze partenerul.

Cea mai bună alegere pentru tine este să dai frâu liber emoțiilor și să le observi cu atenție, iar apoi să tragi o concluzie. Acest lucru te poate ajuta să progresezi în viață. În această perioadă, îți vei organiza prioritățile și obiectivele și le vei respecta.

În luna mai, Săgetătorii, fiind sub influența lui Jupiter, vor avea așteptări exagerate de la viață. Probabil că veți aștepta o atenție și o grijă maximă de la partener, dar s-ar putea să fiți dezamăgit. Partenerul are încredere în dumneavoastră și știe că nu este nevoie să-și facă griji pentru dumneavoastră, deoarece puteți rezolva totul și singur.

Luna aceasta este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă gândi la obiceiurile proaste și pentru a începe să vă luptați cu ele. Deși la început poate părea ceva ce nu poate fi realizat, cu siguranță vă va face să mergeți înainte pe dumneavoastră și pe acea parte din dumneavoastră care își dorește perfecțiunea.

Capricorn
Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave

Luna mai va scoate la iveală stima de sine și ambițiile puternice ale Capricornilor. Vei reuși să faci tot ceea ce ți-ai propus și nimic nu te va împiedica. Îți va plăcea să fii în centrul atenției, nu-ți va păsa dacă oamenii vorbesc frumos sau nu despre tine, ci vei dori doar să fii subiectul conversațiilor lor.

Comportamentul tău egocentric va provoca o ceartă cu prietenul tău apropiat și vei regreta asta mai târziu. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această lună este să te închizi în bula ta și să te concentrezi doar pe obiectivele tale. Va fi bine să adaugi niște exerciții fizice în agendă; corpul tău îți va mulțumi mai târziu.

În luna mai, Capricornii ar putea să-și atingă obiectivele mai repede. Chiar dacă anul calendaristic este abia la jumătate, ați dori să aveți realizat deja tot ce v-ați stabilit pentru acest an datorită influenței lui Marte. Veți fi dur cu dumneavoastră și cu ceilalți și, dacă cineva vă confruntă, veți avea o ceartă urâtă. Cu toate acestea, veți fi convins că aveți dreptate și nu veți dori să auziți alte opinii.

Singura distragere de la progresul dumneavoastră va fi lipsa de atenție. Datorită excesului de energie, nu veți putea sta deloc și veți trece de la o activitate la alta fără a termina nimic.

Vărsător
Sentimental și romantic cu un sentiment de experimentare

Luna mai va stârni unele sentimente contradictorii în Vărsător. Vei ajunge la o răscruce de drumuri în viața ta privată și nu vei știi încotro s-o apuci. Viața sentimentală te va tulbura cel mai mult. Vei începe să te întrebi dacă partenerul tău este cel potrivit, iar amintirile vechii tale iubiri vor începe să apară și vei începe să îi compari pe cei doi.

Ar trebui să încerci să găsești un echilibru interior și să te deconectezi pentru o vreme. O plimbare în pădure, aerul curat și puțină mișcare îți vor face bine. De asemenea, te vei simți reîncărcat atunci când vei fi cu alte persoane, așa că invită-ți unul dintre prieteni la un pahar de vin și simțiți-vă bine împreună.

În această lună, este posibil să aveți parte de un pic de haos în relațiile dumneavoastră. Vă adorați partenerul, dar aveți deseori tendința să vă gândiți la ultima relație și la ce ați greșit. Relația cu fostul nu este cea mai bună și ați vrea să schimbați asta.

Veți avea o percepție solidă a fazelor lunii. Vă va afecta starea de spirit, angajamentul de la muncă, și sănătatea. Veți fi deosebit de predispus la dureri articulare, iar pielea dumneavoastră va fi sensibilă de asemenea. Prin urmare, nu ezitați să investiți în loțiuni corporale calitative și vitamine.

Pești
Zodie modestă și sensibilă, au o percepție internă puternică și plină de inspirație

În această perioadă, vei simți multă iubire în interiorul tău. Asta pentru că luna mai va scoate la iveală multă tandrețe și afecțiune, pe care le vei răspândi în jur. Această lună este ideală pentru a cunoaște oameni noi și pentru a îți consolida relațiile actuale. Datorită farmecului tău natural, vei atrage atenția celorlalți, care se vor simți în siguranță alături de tine.

De asemenea, ai o capacitate uimitoare de compasiune, așa că vei fi un sprijin pentru toți cei care vor avea nevoie. Ajutându-i pe ceilalți te vei simți împlinit și, de asemenea, te va ajuta să-ți ordonezi gândurile. Poate că veți ajunge la niște concluzii în ceea ce privește relația cu partenerul.

Mai este o lună de dragoste pentru mulți oameni și cu siguranță nu va fi diferit pentru Pești. Bineînțeles, veți fi încântat, dar dacă partenerul vă dezamăgește, felul în care faceți față acestui fapt ar putea spune multe despre natura relației voastre, pe care poate nu ați recunoscut-o mult timp.

Prin urmare, este o ocazie excelentă de a vă opri pentru o vreme și de a vă gândi dacă sunteți mulțumit în relație sau nu. Această perioadă ar putea aduce și remușcări pentru trecut. Nu ar trebui să săpați prea adânc, ci mai degrabă să priviți înainte.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.