Horoscop

Horoscop: Luna Plină in Pești. Abandon, pierderi, dar și tot ce este toxic. Zodiile atinse de aceasta Luna Plina.

Luna Plină din data de 21 septembrie, Luna Plină în Pești, se va întâmpla undeva la ora 2:55, noaptea. Ce înseamnă Luna Plină? Momentul acela în care Luna și Soarele sunt în opoziție, când vezi Luna toată pe cer și avem acum Soarele în Fecioară, bun. Luna Plină se petrece înainte de echinocțiu de toamnă care va fi pe 22 septembrie. 

Luna Plină fiind în Pești: abandon, pierderi, dar și tot ce este toxic. 

Uitându-mă în astrograma momentului care are ascendentul în Leu, îmi permit să vorbesc despre următorul lucru pe care l-am întâlnit foarte des în ultimul an, deși el există de când lumea și pământul cred, însă ceva din noi probabil s-a trezit altfel.

O să observați că discuția despre sănătatea mintală e din ce în ce mai puternică, dar până acolo, până la pierderea minții totale, până la problemele acestea din punct de vedere psihologic, psihiatric, vreau să vorbim despre altceva, despre acele momente în care stăm în relații toxice, noi le zicem karmice. Ni se întâmplă din ce în ce mai des în ultimul timp, când spune cineva că e într-o relație karmică, doar pentru că suferă.

Nu-i zice toxică, îi zice karmică. Atunci când spunem karmic ni se pare așa ceva…: e cum trebuie, sunt destinat să sufăr, să fiu într-o relație karmică, că am un job karmic, să am șef karmic, să am niște prieteni karmici, să stau într-o casă bântuită. Că Luna Plină în Pești vorbește și de fantome, fantomele trecutului, ale prezentului sau cele pe care le naștem noi acum pentru viitorul nostru.

Această Luna Plină îi va înțepa mai degrabă pe: Gemeni, Săgetător, Pești și Fecioară. Dar dacă nu ai asta în astrogramă, sigur ai oameni în jurul tău care trec prin aceste evenimente și nu are cum să nu te influențeze într-un mod indirect.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.