duminică 19 august 2018 1:36 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Horoscop. Oficial, suntem sub puterea GEMENILOR. Cum influenţează fiecare zodie
Adpres Market

Horoscop. Oficial, suntem sub puterea GEMENILOR. Cum influenţează fiecare zodie

AdpresFM - Radio Online Stations  

Horoscop. Oficial, suntem sub puterea GEMENILOR. Cum influenţează fiecare zodie
Horoscop. Oficial, suntem sub puterea GEMENILOR. Cum influenţează fiecare zodie

Horoscop. Am intrat, oficial, în perioada guvernată de Gemeni. Până pe data de 20 iunie ne vom afla în zodia istețului și jucăușului Geamăn, iar asta ne va influența semnificativ viața. 


Horoscop. În perioada următoare, toată lumea se va simți mult mai curioasă și mai deschisă provocărilor. Viața zodiilor nu va fi influențată doar de zodia Gemeni, ci și de Mercur, planeta guvernatoare a acestui semn. 

Berbec

Trăsăturile analitice ale zodiei Gemeni se potrivesc cu gândirea ta rapidă. Aceste două lucruri combinate vor duce la conceperea unor idei extraordinare. Ai câțiva ași în mânecă atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber cu prietenii. Totuși, ai grijă să nu faci prea multe planuri, pentru că s-ar putea să nu le poți duce până la capăt pe toate.

Taur

Dacă simți nevoia unei relații speciale, află că influența zodiei Gemeni te poate ajuta să formezi o conexiune unică în această viață. Folosește acest atu în avantajul tău, mai ales când vine vorba de viața amoroasă. Poți chiar să îți întâlnești perechea, așa că fii atentă la semne!

Gemeni

Acum este timpul perfect să strălucești și să ai parte de un început fresh. Ești mai curioasă ca niciodată și pregătită pentru a pune la cale planuri mărețe. Ai foarte multe idei, așa că stabilește-ți clar prioritățile și nu face mai multe lucruri în același timp.

Rac

Venus se află în semnul tău, ceea ce înseamnă că trebuie să te concentrezi foarte mult asupra relațiilor cu cei din jur. Folosește-ți natura intuitivă și curiozitatea specifică Gemenilor pentru a-ți da seama ce simt cei din jur cu adevărat și ce poți face pentru ca aceștia să se simtă mai bine.

Leu

Natura ta sociabilă merge mână în mână cu capacitatea specifică zodiei Gemeni, aceea de a se face ascultat. Fiind un lider înnăscut, care se poate exprima acum la capacitatea maximă, vei ști exact când și ce trebuie să spui pentru a-i face pe cei din jur să te urmeze. Este un moment perfect să lupți pentru o cauză nobilă sau să faci ceva care te pasionează cu adevărat.

Fecioară

Știi deja pe ce drum trebuie să mergi în carieră și ți-ai setat clar scopurile. Mercur în Gemeni te va face să vezi mai bine ca niciodată ce te așteaptă în viitor. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și îți vei da seama exact cine îți dorești să fii.

Balanță

Deoarece este una dintre cele mai sociabile zodii, nativul Gemeni te va ajuta în perioada ce urmează să comunici mult mai bine și să ai o personalitate fermecătoare. Începi să fii însetată de aventură și ai foarte multe idei pe care simți nevoia să le notezi. Încearcă să nu le uiți, deoarece te pot ajuta să ai o carieră de succes.

Despre celelalte zodii, puteţi citi AICI.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com