Horoscop

Horoscop pentru Decembrie: Luna Decembrie este marcata de eclipsa de soare din Sagetator. Eclipsele prevestesc vesti bune si bucurii. Vezi detaliile.

Luna decembrie 2021 este marcată de eclipsa de Soare care are loc la data de 4 decembrie în Săgetător, la Nodul Sud. Conform Bernadette Brady, această eclipsă face parte dintr-o familie de eclipse prevestitoare de bucurie, de vești bune, de situații și evenimente care ne stimulează să ne bucurăm de frumusețea vieții.

Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că, oricât de problematice ar putea fi anumite tranzite ale lunii decembrie, avem toate șansele să vedem partea plină a paharului, astfel încât satisfacția generată de succese și realizări este mai puternică decât neplăcerea provocată de eventualele nereușite sau pierderi.

În acest context astral, momentele de criză cu care ne confruntăm ne stimulează să renunțăm la anumite credințe și convingeri depășite și restrictive și să ieșim din anumite cercuri vicioase, deschizând astfel calea către un nou început, către perspective noi.

În Săgetător – zodie de Foc, dinamică și optimistă – se află Mercur până la 13 decembrie, Soarele până la 21 decembrie și Marte începând din 13 decembrie. În consecință, este de așteptat ca mulți dintre noi să fim entuziaști și dornici de expansiune, de aventură și de explorare, chiar și după ce Soarele și Mercur se mută din Săgetător în Capricorn.

Tranzitul lui Marte prin Săgetător ne inspiră să fim încrezători în șansă și să muncim cu perseverență și optimism pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus. În plus, odată cu mutarea planetei Mercur (la 13 decembrie) și a Soarelui (la 21 decembrie) în Capricorn, beneficiem de energia și inspirația necesare pentru a ne stabili obiective clare, concrete și pragmatice. Această combinație de energii ne ajută să avem inițiative mai eficiente, astfel încât să ne materializăm mai repede visele și aspirațiile, și diminuează mult riscul de a exagera ori de a lua decizii impulsive, insuficent cântărite.

Pe parcursul lunii decembrie 2021, Venus se află în conjuncție cu Pluton de două ori: mai întâi în mers direct (în intervalul 8-11 decembrie), apoi în mers aparent retrograd (25-28 decembrie). În plus, Venus retrogradează în Capricorn de la 19 decembrie 2021 până la 29 ianuarie 2022, iar după încetarea retrogradării va forma o a treia conjuncție cu Pluton, în intervalul 3-5 martie 2022. Eastrolog.ro semnalează că aceste conjuncții repetate arată că avem mult de lucru în plan relațional și material, iar deciziile finale și primele rezultate vor apărea abia în primăvara anului viitor.

Prin urmare, perioada decembrie 2021 – martie 2022 marchează un proces indelung de transformare, care ar trebui să conducă la schimbări profunde în concepțiile noastre despre iubire și relații, dar și în ceea ce privește banii. Revin în actualitate teme legate de putere, manipulare, intimitate, sexualitate ori gestionarea resurselor și nu este exclus să apară diverse conflicte în aceste domenii. În ceea ce privește resursele, este vorba despre resurse la toate nivelurile, inclusiv la nivel național, continental sau chiar global.

Pe parcursul lunii decembrie 2021, relațiile sentimentale tind să fie mai intense, dar eastrolog.ro recomandă tuturor să își facă un bilanț afectiv serios și să nu se grăbească să se implice în noi aventuri pasionale. Retrogradarea lui Venus ne poate ajuta să înțelegem dacă structura pe care ne construim relațiile este sănătoasă, dacă universul nostru afectiv este echilibrat. Conjuncțiile lui Venus cu Pluton ne inspiră să identificăm anumite tiparele relaționale adânc înrădăcinate și să înțelegem care sunt mecanismele interioare complexe care ne fac să alegem un anumit tip de partener sau de relație.

Tot în luna decembrie se realizează ultimul careu din 2021 între Saturn (situat în Vărsător) și Uranus (situat în Taur), careu care a mai avut loc în februarie și în iunie. Prin urmare, este posibil să resimțim mai puternic criza economică și să apară diverse tulburări și schimbări/răsturnări de situație în sistemele financiar-bancare mondiale, ceea ce se răsfrânge, evident, asupra fiecăruia dintre noi. Confruntările pe piețele bursiere și monetare ar putea deveni acerbe și nu este exclus să se formeze sisteme financiare noi, bine camuflate de tehnologie.

Chiar la final de an, la 29 decembrie, Jupiter intră din nou în Pești, zodie pe care a părăsit-o (retrograd) în vară. Prin urmare, acum avem posibilitatea să revenim asupra unor chestiuni pe care le-am abandonat temporar în vara lui 2021 și să punem la cale rezolvarea sau finalizarea lor în 2022.

La nivel general, reluarea tranzitului lui Jupiter prin zodia Peștilor ne invită să ne întoarcem către spiritualitate și credință, să ne străduim să devenim mai toleranți și mai iertători. De asemenea, acest tranzit amplifică intuiția și ne ajută să fim mai conectați la energiile subtile din jur.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.