Horoscop

Horoscop: Principalele tendințe astrale azi

Configuratia astrala de azi ne prilejuieste reintalnirea anuala cu o conjunctie ale carei efecte acopera o perioada de aproape o saptamana. Eastrolog.ro va semnaleaza ca aceste efecte se pot dovedi bulversante sau chiar dificil de gestionat.

Protagonistele acestei conjunctii sunt Soarele si planeta Pluton. Reamintim cititorilor eastrolog.ro ca Soarele guverneaza constientul si identitatea fundamentala a individului, in timp ce Pluton guverneaza inconstientul, puterea, transformarea si regenerarea.

Prin urmare, conjunctia Soare-Pluto sporeste semnificativ puterea personala si capacitatea de a face pasi importanti catre realizarea obiectivelor importante in viata fiecaruia, dar poate conduce si la diverse forme de lupte pentru putere. De asemenea, este amplificata capacitatea de a investiga mistere, inclusiv la nivel psihologic, astfel incat este favorizata clarificarea unor probleme si tensiuni relationale.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.