Horoscop

Horoscop Saptamanal: 11 – 18 Iulie 2021

Berbec
21 martie – 19 aprilie

Folosește-ți darul primit! Mercur cu înțelepciune este în semnul tău încă o săptămână, așa că lansează idei, returnează e-mailuri și apelează la favoruri. Puteți solicita chiar și sfaturi profesionale dacă credeți că vă va oferi un avantaj asupra concurenței.

Taurul
20 aprilie-20 mai

Dacă trebuie să negociezi, nu pierde timpul. Stelele sunt stivuite în favoarea ta, sporindu-ți convingerea, mai ales în ceea ce privește problemele financiare. Totul pentru prețul dorit, cereți o majorare și nu luați in considerare alt răspuns!

Gemeni
21 mai-21 iunie

Conducătorul tău, Mercur, este în semnul tău încă o săptămână. Folosiți acest timp cu înțelepciune. Exprimă-te, încurajează conversația și nu subestima impactul cuvintelor tale. Perspectiva și înțelepciunea dvs. ar putea fi esențiale pentru succesul cuiva apropiat.

Rac
22 iunie-22 iulie

Multe călăuzesc pe intuiția ta. Din fericire, instinctele tale rareori te duc în rătăcire. Sigur, ia sfaturi înțelepte de unde poți obține, dar ascultă-ți și intestinul. Dacă aveți dubii, lăsați-o afară. Aveți răbdare și evitați greșelile costisitoare.

Leu
23 iulie-22 august

Aprecierile și antipatiile dvs. vor fi clar definite. Deși nu trebuie să le ascunzi, fii atent cu modul în care exprimi aceste sentimente. Este o lecție despre cum să câștigi prieteni și să influențezi oamenii.

Fecioara
23 august-22 septembrie

Ești propriul tău critic și cu Venus și Marte creând un sentiment de îndoială, ai putea pune și mai multă presiune asupra ta. Nu! În schimb, prioritizează ceea ce îți hrănește sufletul.

Balanță
23 septembrie-22 octombrie

Recuperați ceea ce ați pus, mai ales în relații? Dacă nu, este timpul pentru o regândire. V-ați dat totul și nu ar trebui să vă așteptați decât la un angajament complet în schimb.

Scorpionul
23 octombrie – 22 noiembrie

Luna din sectorul relației tale te face să fii mai conștient de dinamica lor. Având stele strălucitoare în sectorul dvs. de carieră, livrarea dvs. va fi la fel de importantă ca și mesajul.

Săgetător
23 noiembrie-20 decembrie

Aveți un dar pentru a face un pas înapoi și pentru a privi imaginea de ansamblu. În această săptămână, însă, diavolul este în detaliu. Nu zgâriați lucrurile mai mici sau ați putea pierde energie. Fă-o bine prima dată.

Capricornul
21 decembrie-19 ianuarie

Un început de săptămână jucăuș îți controlează prioritățile. Da, sunt lucruri de rezolvat, dar fericirea ta este la fel de importantă. Puteți justifica ceva „timp pentru mine”, deoarece vă va face un prieten mai bun, partener și părinte.

Vărsător
20 ianuarie-18 februarie

Casa e acolo unde e si inima. Veți fi atrași de activități interne și de compania prietenilor apropiați. Bunăstarea celor dragi ocupă un loc central și este secundară față de orice altceva, în special cariera ta.

Pești
19 februarie-20 martie

Nu este ceea ce spui, ci cum spui. Ești sensibil, dar trebuie să fii mai asertiv și să folosești elocvența ta. Această combinație de tact și sinceritate îi va face pe alții să mănânce din palma ta.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.