Horoscop

Horoscop saptamanal: 29 iunie – 05 iulie 2020

Berbec

Mantia divină te înconjoară, oferindu-ți o aură misterioasă şi farmecătoare în același timp. Însă, se prefigurează o perioadă în care vei fi foarte combativ, ripostând la tot ce vine din partea celorlalți. Fii prudent și tolerant, atât cu tine, cât și cu ceilalți! Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să te sprijine în a-ți mări bugetul de venituri. Apar ceva cheltuieli, dar rezonabile. În zilele de 2 și 3 Iulie ești preocupat de filozofie, domenii spirituale sau de călătorii, studii și cercetări. Plimbările în locuri deosebite, meditaţia în locuri sfinte sau lecturarea unei cărţi deosebite ar fi cele mai indicate. Weekend-ul te invită la activități sociale. Se conturează un final de etapă socio-profesională.

Taur

Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămâna. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. În zilele de 2 și 3 Iulie sunt posibile activităţi legate de chestiuni financiare, cu accent pe banii proveniţi de la alţii. Cheltuieli diverse, dar ai suficienți bani pentru toate. Însă, vor exista momente în care te vei desprinde, aparent, de planul fizic, orientându-te către orizonturi spirituale. Oboseala și unele afecțiuni se vor evidenția mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Weekend-ul este potrivit activităților recreative. Schimbarea filozofiei de viață este necesară acum.

Gemeni

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal ai treburi restante ce nu trebuie neglijate. Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Pe 2 și pe 3 Iulie intervin aspecte parteneriale. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață sau colaboratorii. Evită provocările celorlalți! Sunt momente importante al căror ecou îl vei simți multă vreme de acum încolo. Finalul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive. Se încheie o etapă financiară, iar asta îți poate da de gândit.

Rac

Se pare că orice altceva apare în jurul tău, gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri în primele zile ale săptămânii. Tipic naturii tale schimbătoare te plictisești repede de tot şi treci la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul, chiar dacă nu-ți prea convine acest lucru. Pe 2 și pe 3 Iulie, stările sufleteşti fluctuează destul de mult, însă și sănătatea este vulnerabilă. Recomandabil este să te odihnești conștient și să-ți rezervi momente de retragerea din cotidian. Analizează, pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. La sfârșitul săptămânii se vor evidenția relațiile parteneriale. Se conturează un final de etapă, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională.

Leu

La începutul săptămânii ești preocupat cu treburile casnice. De asemenea, este rost și de dialoguri cu membrii familiei și cu neamurile. Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Fii alături de cei dragi, pentru că și ei te vor sprijini în tot ce dorești să faci și din perspectiva personală, și din cea profesională! Pe 2 şi pe 3 Iulie ai chef de distracţii, aventuri sau te gândești la persoana iubită și la copii. Răsturnări de situație în plan afectiv. Sfârșitul săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Este posibil să lucrezi mult, suplimentar, ba chiar să participi la reuniuni profesionale de anvergură. Fii prudent și dozează-ți eforturile, deoarece sănătatea este vulnerabilă! Final de etapă în câmpul muncii.

Fecioara

Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente în primele zile ale săptămânii. Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de cei care doar profită de pe urma ta. Zilele de 2 și 3 Iulie aduc treburi gospodărești și dialoguri importante cu membrii familiei. Se pot lămuri aspecte patrimoniale, care implică cheltuieli comune. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor, aventurilor împreună cu persoana iubită și copiii. Însă, se prefigurează un final de capitol vizavi de persoana iubită și de copii. Un hobby este binevenit în contextul evenimentelor bulversante din planul personal. Ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Balanta

Săptămâna debutează cu preocupări legate de bani. Capitolul financiar începe să primească raze astrale deosebite, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sunt posibile moşteniri sau veşti legate de acestea. Pe 2 şi pe 3 Iulie ar fi nevoie să faci drumuri scurte sau să te întâlnești cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Unii te pot înțelege greșit. Sfârșitul săptămânii ar fi bine să-l petreci acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu spor. Însă, vizavi de casă, familie, relații cu neamurile se încheie o etapă.

Scorpion

Începi săptămâna cu chef de viaţă, dornic de a rezolva treburile restante și de a fi în mijlocul celorlalţi. Relaţiile primesc raze astrale minunate, astfel că teatrul va fi la el acasă. Pe 2 şi pe 3 Iulie sunt posibile cadouri sau recompense băneşti. Oricum chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse. Ține cont de conflictele mocnite din mediul profesional: îți pot submina atât sănătatea cât şi imaginea socială! Este vremea să închei unele relații cu persoanele din mediul apropiat, care s-au dovedit păguboase din toate punctele de vedere.

Sagetator

Stările sufleteşti tensionate persistă în primele zile ale săptămânii. Sunt fondate, dar totul se poate depăşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte. Pe 2 şi pe 3 Iulie te vei simți mai bine, revenind la starea ta caracteristică de vivacitate și dorință de aventură. În următoarele zile, chestiunile financiare predomină. Poți primi cadouri, recompense băneşti, oricum lucruri care te bucură mult. La locul de muncă apar ceva modificări benefice, atât cât să-ți dea curaj să mergi mai departe. Însă, referitor la salarizarea locului de muncă se va finaliza o etapă, fie prin schimbarea grilei de salarizare, fie prin primirea unor sume de bani restante.

Capricorn

Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine, începând cu această săptămână. Cu toate că astrele nu-ți dau încă frâu liber la acest capitol, raze minunate şi binevenite îmbunătăţesc puțin situaţia. Ar fi bine, totuși, să te desprinzi de persoanele care te necăjesc prea mult. Pe 2 şi pe 3 Iulie se pot ivi situaţii dinamice la locul de muncă. Şi sănătatea este vizată în aceste zile, dar sunt momente trecătoare. Spre sfârşitul săptămânii te vei simți mai bine, vei dori compania celorlalți, dar și activități antrenante. Odihnește-te și evită stresul și spațiile aglomerate! Este vremea marilor schimbări pentru tine, astfel că remodelatrea personalității și revizuirea planurilor personale sunt bine susținute.

Varsator

În primul rând, cariera profesională şi imaginea ta în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață și să trasezi un plan de îmbunătățire. Numai tu ești artizanul vieții tale, astfel că acum este momentul să preiei frâiele a tot ce dorești să schimbi. Zilele de 2 și de 3 Iulie îți aduc în preajmă prieteni, dar și susținătorii din segmental profesional. Schimbul de amabilități și informații este binevenit pentru toată lumea. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plimbărilor ușoare în aer liber. Sunt posibile stări de spirit neliniștitoare și evidențiarea unor probleme de sănătate. La nivelul mentalului profund se produc schimbări ireversibile.

Pesti

Recomandabil este să-ți faci planuri pentru călătorii și excursii la începutul săptămânii. Personalitatea ta sclipeşte, astfel că vei fi o mică vedetă în mediul socio-profesional în care activezi. A viziona o piesă de teatru, un film bun sau a studia o temă utilă la locul de muncă, ar fi activităţi potrivite. Pe 2 şi pe 3 Iulie ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Câteva neplăceri, dar sunt trecătoare. Weekend-ul îți aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii, în care factorul sufletesc este accentuat. Se conturează un final de etapă în relațiile cu prietenii și colegii din mediul profesional. Odihnește-te și nu pleca urechea la toate informațiile vehiculate în preajma ta!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.