Horoscop

Horoscop săptămânal, 3-9 august 2020.

Astrologii prevăd în horoscopul pentru săptămâna 3-9 august 2020, schimbări, iar unele dintre ele chiar inițiate de către nativi. Apar idei noi, generatoare de câștiguri importante. Ambiția crește în această perioadă, iar dragostea le dă bătăi de cap câtorva zodii.

Berbec

Berbecii vor pune în practică idei noi și vor abandona proiectele maivechi, motiv de supărare printre colegi și șefi. Potrivit astrologilor, berbecii trebuie să fiți mai atenți la problemele ce țin de bani. Încrederea în sine, dar și neatenția ar putea duce la pierderi bănești substanțiale, respectiv la instabilitate financiară.

Taur

Primă decadă a lunii pentru tauri este potrivită mai mult pentru treburile prin gospodărie, pentru curățenie generală acasă, decât pentru afaceri și carieră. Va fi timpul pentru terminarea unor proiecte mai vechi. Astrologii spun că pentru asta sprijinul prietenilor și apropiaților va fi de mare folos.

Gemeni

Va fi o săptămână importantă pentru gemeni. Aceștia reușesc să își impună opiniile în fața apropiaților. Astfel, se vor creea noi și promițătoare relații. Vă implicați în niște proiecte financiare importante. Potrivit astrologilor, roadele acestor proiecte vor putea fi culese curând, doar dacă se va renunța la unele dintre ele, astfel încât să rămână doar cele profitabile. Pentru asta aveți nevoie de înțelepciune și capacitate de a înțelege oamenii.

Rac

Săptămâna va fi una cu probleme pentru nativii din zodia rac. Apar probleme cu partenerul. Tensiunea crește în cuplu astfel că veți fi nevoiți, potrivit astrologilor să luați o decizie. Decizia indicată este aceea care pare nefericită. Problemele de acasă vă crează probleme și la muncă. Nu reuțiți să vă concentrați.

Leu

În prima săptămână din lună beneficiați de exces de energie creativă. Prietenii care vă ascultă ideile le consideră nemaipomenite. Apar ceva conflicte în relația cu partenerul, dar după o discuție totul se așează. La serviciu sunteți model inspirațional, sunteți apreciați de șefi, astfel că se anunță și o mărire de salariu.

Fecioară

Fecioarele beneficiază de o vacanță binemeritată în această perioadă. Aveți grijă la ispitele ce apar în această perioadă. Un pas greșit și fie pierdeți sume importante de bani, fie vă stricați relația cu partenerul, care este una minunată, după cum spun astrologii. Mare grijă.

Balanță

Pentru balanțe urmează o săptămână a schimărilor. Aveți nevoie de sprijinul celor apropiați în această perioadă pentru a pune în practică tot ce gândiți.Astrologii spun că vor exista și erori, astfel că ar trebui să gândiți bine înainte să luați deciziile respective. Trebuie să fiți foarte atenți la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente nedorite.

Scorpion

Aveți parte de schimbăril de conducere la locul de muncă sau în afaceri. Credeți și vreți să le faceți pe toate dar nu reușiți singuri. Astrologii vă sfătuiesc să luați o vacanță, în timpul căreia să refectați bine la ce aveți de făcut pe mai departe.

Săgetător

Uremază o perioadă haotică pentru săgetători. Călătoriți mult, aveți tot felul de întâlniri, totul pentru a căuta finanțare pentru afacerea dumneavostră. Astrologii spun că nimic bun nu va ieși din toată această tevatură. Ajutorul va veni, dar mai avețși un pioc de așteptat. Culmea, ajutorul nesperat va veni din partea unei persoane cunoscute dar de care ați uitat.

Capricorn

Norocul nu vine nici în această săptâmână, nici chiar nici în această lună. Astrologii prevîd că de abia din toamnă lucrurile încep să se ațeze pentru dumneavoastră. Unii dintre nativi vor fi melancolici în această perioadă, alții vor deveni agresivi. Melancolia nu a creat nimănui probleme cu legea, agresivitatea, da. Aveți mare grijă.

Vărsător

Urmează schimbări și în plan profesional și în cel sentimental. Astrologii vă sfătuies să nu le tratați pe amândouă la fel. Prima se tratează cu mintea, iar a doua problemă trebuie tratată cu calm și mai mult cu inima. Dacă le acordați importanța cuvenită veți trece peste fiecare cu succes.

Pești

Urmează o săptămână plină de stres și dificultăți pentru nativii din pești. Unele dintre acestea vă vor scoate din echilibrul emoțional, adică din pepeni. Nu aveți încotro, trebui să le faceți față. Cu siguranță, dacă nu tratați relația cu partenerul cu mult cal, veți termina această săptâmână singuri, liberi să căutasți o nouă relație. Afacerile au intrat pe o pantă nedorită, de asemenea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.