Horoscop

Horoscop saptamanal 6-12 iulie 2020: O saptamana extrem de stresanta.

Horoscop saptamanal 6-12 iulie 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia ta!

Horoscop saptamanal 6-12 iulie 2020

Berbec

Sunteţi foarte emoţionali şi cereţi multă afecţiune. Vă vin în minte amintiri legate de perioada copilăriei şi căutaţi atenţia familiei. E nevoie să vă concentraţi asupra propriilor nevoi şi să lucraţi în vederea îndeplinirii visurilor dumneavoastră. Nevoia de flirt e şi ea la cote înalte şi nu veţi duce lipsă de ieşiri romantice.

Taur

Aveţi mai multă încredere în dumneavoastră pentru a controla mai uşor evenimentele care se apropie. Acordaţi atenţie persoanelor din jurul vostru, folosind empatia şi diplomaţia. Nu vă fie jenă să cereţi ajutorul. Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă delicată şi e nevoie de comunicare.

Gemeni

Stresul e la cote maxime, aşa că e nevoie de calm şi abordări constructive. Dacă vreţi să evitaţi complicaţiile cu partenerul de viaţă, nu aduceţi în discuţie subiecte sensibile. Amânaţi rezolvarea lor pentru a vă dedica mai mult relaxării.

Rac

Aveţi o stare pozitivă şi plină de energie toată această săptămână. Trebuie să găsiţi puterea de a vă concentra pe ceea ce vă doriţi, dar şi pe nevoile celorlalţi. E nevoie să împăcaţi pe toată lumea. În relaţia de cuplu, o să luaţi mai multă atitudine într-un sens pozitiv.

Leu

Şi dumneavoastră trebuie să vă oferiţi timp pentru a vă relaxa şi a vă concentra pe ceea ce vă doriţi. Atenţie însă deoarece aveţi tendinţa de a exagera. Limitele trebuie depăşite doar  când sunteţi în deplinătatea forţelor.

Fecioara

Nu forţaţi lucrurile, indiferent de ce apare în cale. De asemenea, încercaţi să evitaţi orice formă de întârziere sau anulare a unor evenimente ce pot fi importante. Faceţi lucrurile la timp şi cu tact. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, va reveni în scenă o fostă iubire.

Balanta

Familia şi treburile casnice sunt foarte solicitante şi chiar vă creează un stres permanent. Dacă veţi analiza atent situaţia, veţi vedea că nu familia e vinovată, ci pur şi simplu face parte din situaţie. Căutaţi să rezolvaţi problemele, însă nu forţaţi nimic. Lucrurile se vor rezolva cu bine.

Scorpion

Lumea dumneavoastră interioară, emoţională devine mai intensă şi puteţi trece prin diverse complicaţii sentimentale. Va fi foarte greu să rămâneţi raţionali şi pragmatici în această săptămână. În schimb, relaţiile de dragoste înfloresc şi veţi avea parte de momente de neuitat.

Sagetator

Spiritul dumneavoastră aventuros este limitat şi vă veţi refugia în braţele familiei. Nu vă încărcaţi cu probleme care nu vă interesează. În relaţia de cuplu, puteţi să aprofundaţi lucrurile, însă nu repetaţi vechi experienţe pentru a nu face vechi greşeli.

Capricorn

Sunteţi în formă bună şi stabiliţi cu uşurinţă contacte noi cu persoane interesante. În plus, veţi vedea că va fi o balanţă foarte echilibrată între ceea ce daţi şi ceea ce oferiţi, fapt ce vă va aduce multă mulţumire sufletească.

Varsator

E o săptămână confuză şi nesigură pentru dumneavoastră. E nevoie de atenţie şi mult tact pentru a lua lucrurile mai încet şi a jongla cu situaţiile neplăcute. Cu toate acestea, săptămâna aduce şi momente de distracţie.

Pesti

Aveţi oportunitatea de a-i ajuta pe alţii, ceea ce vă bucură nespus. E nevoie să vă înţelegeţi sentimentele şi să citiţi printre rânduri. Energia nu vă lipseşte când e vorba de dragoste. Se pare că aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.