Horoscop

HOROSCOPUL IUBIRII pentru VARA lui 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. BERBEC

Vara asta îţi va aduce surprize în plan sentimental. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, vei avea ocazia să cunoşti pe cineva care te va entuziasma. Totuşi, nu lua decizii mânat de impulsul de moment. Vei fi tentat să te implicit într-o relaţie pe care vei dori să o ţii departe de ochii curioşilor.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. TAUR

O vara în care iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului. Veţi petrece clipe minunate împreună, veţi face planuri de viitor şi vei avea excelente ocazii de a consolida relaţia cu fiinţa iubită. Vor exista şi unele neînţelegeri, dar le veţi depăşi cu uşurinţă.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. GEMENI

Te vei bucura de multă simpatie din partea persoanelor de sex opus. Oriunde te vei duce, ţi se vor face complimente şi vei fi invitat să participi la activităţi care îţi vor îmbunătăţi starea de spirit. Vei avea parte de distracţie, dar o eventuală relaţie se va dovedi a fi superficială.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. RAC

Şansa îţi va surâde mai ales dacă eşti căsătorit sau implicat într-o relaţie stabila. Fiinţa iubită ar putea avea o reuşită în plan profesional de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură.

Totuşi, dacă doreşti să pui la punct proiecte de viitor ar fi bine să amâni orice dialog în prima parte a anului. Nimeni nu e perfect. Nici macar in astrologie. Iata o incursiune amuzanta prin ciudateniile zodiilor. Afla ce le scoate din sarite pe fiecare.

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. LEU

Eşti foarte încăpăţânat şi din acest motiv pot să apară unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Chiar dacă ţi se pare că numai tu ai dreptate, ar fi bine să îl mai laşi şi pe el să aibă ultimul cuvânt. Este posibil şi ca acesta să se confrunte cu unele neplăceri în plan profesional, iar sprijinul tău l-ar putea ajuta să depăşească cu bine o situaţie delicată.

Citeste continuarea aici


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.